RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for Adriano

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Skrev under på treårskontrakt med Roma i sommer.

Den italienske storklubben Roma og den brasilianske spissen Adriano er enige om å avslutte samarbeidet.

Det bekrefter hovedstadslaget på sin nettside tirsdag.

«AS Roma og spilleren Adriano Ribeiro Leite ønsker å opplyse om at partene har blitt enige om å avslutte kontrakten som opprinnelig gikk ut 30. juni, 2013. Beslutningen om å avslutte samarbeidet er en gjensidig avgjørelse», heter det i en pressemelding.

Det har lenge blitt spekulert i at den skandaleomsuste måljegeren skulle være ferdig i Roma. Blant annet skal brassen ha reist på ferie til hjemlandet for å lege en skulderskade, men i stedet tilbrakt det mest av tiden ute på nattklubber. Da han returnerte til Italia forrige måned, var han fortsatt ikke spilleklar.

- Det er umulig å kunne fortsette å forsvare Adriano, skal Roma-direktør Gian Paolo Montali ha uttalt etter episoden.

29-åringen har i etterkant beklaget det hele overfor klubbledelsen og fansen, men nå ser det altså ut til at dette ikke var nok for å beholde jobben.

Spissen, som kom til Roma fra Flamengo i sommer på gratis overgang, har enn så lenge ikke kommentert det at han nå igjen står uten kontrakt.

Adriano startet karrieren i nettopp Flamengo, før han ble hentet til Inter i 2001. Han har også spilt for Parma, Fiorentina og São Paulo tidligere.

Sin beste sesong i Italia hadde han i 2004/05 da han banket inn 28 mål på totalt 42 kamper for Inter. Han har også gjort 28 mål på 48 landskamper for Brasil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere