*Nettavisen* Sport.

Slutt for Beckham i dag?

Ifølge The Times vil David Beckham i dag fortelle Real Madrid at han takker nei til en ny avtale med klubben.

11.01.07 09:43

Isteden vil han flytte til USA og Los Angeles, der Los Angeles Galaxy er den mest sannsynlige klubben han kan spille for.

Det skriver normalt etterrettelige The Times torsdag.

Ingen fremtid under Capello
Avisen mener å vite at Beckham i et møte med Real-president Ramon Calderon klokken 14.00 i dag, vil takke nei til et tilbud om en to års forlengelse av kontrakten med den mektige klubben. 31-åringen føler at han ikke har noen fremtid under Fabio Capello, og at det neppe vil bli mange kamper på ham i fremtiden.

De siste utviklingen i sagaen om David Beckham kommer som et resultat av at sportsdirektør Predrag Mijatovic tidligere i uka ga Becks en frist på en uke til å skrive under på en ny kontrakt. Deretter skal han i et intervju med italiensk fjernsyn ha sagt at Beckham ikke vil få tilbud om noen ny kontrakt, et sitat Real Madrid senere sa var blitt feiltolket.

En talsmann for Beckham sa følgende i går:

- Jeg har snakket med Real Madrid om dette, og de sier det er misforståelser i forhold til intervjuet. Det er et tilbud på bordet fra Real Madrid, og vi skal møtes for å diskutere det i løpet av de neste to dagene.

Vil ikke hjem
Ifølge The Times skal altså Beckham takke nei til Real Madrid klokken 14 torsdag.

Portsmouth, Sunderland og Tottenham skal ha kommet på banen i forhold til en Becks-retur til England, men Beckham vil ikke hjem riktig ennå. Etter å ha spilt for Manchester United i en årrekke, vil han ikke tilbake til mindre klubber.

LA Galaxy har tidligere meldt sin interesse for Beckham, som har et akademi ved Home Depot Centre i Carson, California. Han har også nære forbindelser med Anschutz Entertainment Group, som eier klubben.

David Beckham er for øvrig ikke med i troppen som skal møte Real Betis borte i kveldens cupkamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.