RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for Braaten i FCK

MÅ PÅ JOBBJAKT: Daniel Braaten (til høyre), her i duell med Juventus-spiller Stephan Lichtsteiner fra lagens mesterligamøte i fjor høst.
MÅ PÅ JOBBJAKT: Daniel Braaten (til høyre), her i duell med Juventus-spiller Stephan Lichtsteiner fra lagens mesterligamøte i fjor høst. Foto: Andreas Hillergren (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nordmannen får ikke ny kontrakt av Ståle Solbakken.

FC København har bestemt seg for å ta farvel med fire spillere foran søndagens serieavslutning mot OB i Parken.

Klubbens prestasjoner, spesielt i den hjemlige serien, har vært skuffende denne sesongen. Blant dem som ikke forlenget avtalen er Daniel Braaten.

Dermed stopper Braatens FCK-karriere etter 27 kamper og to scoringer.

- Daniel ble hentet sent i forrige overgangsvindu for å gi oss internasjonal styrke og rutine. Og det har han vist i alle Champions League-kampene våre. Han var vel vår bestemann hjemme mot Juventus og Galatasaray, og ble matchvinner i den forrige seieren i klubbens stolte europeiske historie, sier Solbakken til FC Københavns nettsted.

Den norske treneren fortsetter med å beskrive Braaten som utrolig godt likt i spillergruppa.

- Han har bidratt mye både på og utenfor fotballbanen, selv om han er den første til å innrømme at prestasjone i Superligaen har svingt mer enn de har gjort i Europa, tilføyer Solbakken.

Braaten er tatt ut til landskampene mot Frankrike og Russland i slutten av mai.

Også den tidligere Start-profilen Christian Bolaños er ferdig i FCK. Det samme er Solbakkens tidligere Wolverhampton-elev Georg Margreitter og den mangeårige danske landslagsbacken Lars Jacobsen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere