RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Slutt for Ireland

Kan ha spilt sin siste kamp for Newcastle.

Stephen Ireland blir ikke å finne på banen i Newcastles fire siste kamper denne sesongen, melder The Guardian onsdag.

Mannen som er på lån fra Aston Villa pådro seg en skade under lørdagens 1-1-oppgjør mot Blackpool i Premier League.

Fikk to kamper
24-åringen rakk dermed bare å få med seg to kamper for Tyneside-klubben, etter at han ankom på lån i januar. Han kom til Newcastle med en kneskade.

Ireland var etter forrige sesong én av mange overflødige stjerner i Manchester City og tok derfor turen til Aston Villa, som en del av James Milners overgang til City.

Oppholdet på Villa Park ble imidlertid et mareritt for midtbanemannen og spesielt etter at Gérard Houllier overtok som manager for klubben, gikk det skeis for Ireland.

Noe å bevise
Håpet var å få førstelagsfotball i Newcastle, men en kneskade, en lårskade og det at samboeren Jessica Lawlor nylig var involvert i en bilulykke, gjorde sitt til at det kun ble to kamper.

Manager Alan Pardew gikk for litt siden ut og oppfordret Ireland til å bruke de siste kampene denne sesongen til å vise at han var verdig en permanent kontrakt med klubben.

Det fikk iren imidlertid aldri helt sjansen til å bevise. Om spillerens framtid blir på St. James' Park, Villa Park, eller et annet sted, blir trolig avgjort i løpet av sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere