RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sluttsjokk for Tottenham

Foto: EPA
Sist oppdatert:
Bortekampen i Ukraina så ut til å gå greit - helt til et kvarter gjensto.

Shakhtar Donetsk – Tottenham 2-0:

Det har vært en svak og turbulent sesong for Tottenham. I de fleste turneringene er de hektet av og i Premier League handler det om å overleve.

Laget har likevel klart å spille seg fram til finalen i ligacupen, der de møter Manchester United 1.mars på Wembley. Returoppgjøret mot ukrainske Shakhtar Donetsk går bare noen dager i forveien og dermed ser det ikke ut til at Tottenham prioriterer europacup denne sesongen.

Likevel er Uefa-cupen en mulighet for klubbens reserver å vise seg fram. Spesielt hvis de tar seg videre. Men da må de først slå seg forbi ukrainerne.

Akkurat det kan bli vanskelig nok.

Torsdagens bortekamp ble aldri noen god kamp for Tottenham.

Det så lenge ut til at Tottenham skulle klare å få med seg et godt utgangspunkt. Med 0-0 i kofferten tilbake til England ville en 1-0-seier holde for å sende londonlaget videre.

Men da det gjensto drøye ti minutter av kampen glapp det for de hvitkledde. Ukrainerne scoret i det 78.minutt, ved Marko Arnautovic. 1-0 er intet katastroferesultat, men det er ingen tvil om at det er langt dårligere enn 0-0.

Derfor var det nok en ekstra kalddusj da ukrainerne gjorde sitt andre mål to minutter før full tid. Jádson sto for målet som nå gir Tottenham en meget tøff oppgave i returoppgjøret. Londonlaget må da vinne 3-0 for å gå videre og har ikke råd til å slippe inn mål.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere