RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smalling smadret hotellsuite etter Chelsea-tap

Foto: Andrew Yates (AFP)
Sist oppdatert:
Kastet ut av hotellet i London etter festing med «kvinner som ikke var velkomne».

Mens Alex Ferguson lot sinnet gå ut over dommer Martin Atkinson etter 2-1-tapet for Chelsea på tirsdag, fikk andre unngjelde på andre måter.

Midtstopper Chris Smalling, for eksempel, ventet til han var tilbake på hotellrommet i London før følelsene flommet over.

21-åringen inviterte med seg en stor gruppe med kvinner og flere venner opp på suiten på hotellet han sjekket inn på, og forsynte seg med mat og alkohol for omtrent 25.000 kroner.

Festen holdt på til langt på natt, men halv fem om morgenen ble hotellpersonellet tvunget til å opptre som partybrems. Da hadde Smalling og vennene hans slått i stykker store deler av hotellrommet, og spilt høy musikk som forstyrret de andre gjestene på hotellet.

Hotelledelsen har gitt klar beskjed om at Smalling ikke er velkommen tilbake. Men ikke bare på grunn av hærverket.

- Suiten var slått i stykker, men det var ikke det verste. Han ble utestengt på grunn av gjestene han tok med seg, sier en kilde til The Sun.

- Det var ikke den typen kvinner som er velkomne, og noen av mennene var aggressive, sier kilden videre.

En talskvinne for Manchester United nekter for at Smalling arrangerte noen fest på hotellet, men innrømmer at han tok med seg venner på rommet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere