*Nettavisen* Sport.

Smell for Arsenal

Foto: (AFP/Scanpix)

Nicklas Bendtner spiller ikke mot Liverpool.

28.07.10 18:54

Arsenal-manager Arsène Wenger bekrefter onsdag at danske Nicklas Bendtner kommer til å glipp av sesongstarten. Spissen sliter fortsatt med lårskaden som har plaget ham lenge.

22-åringen ble operert for skaden tilbake i november i fjor, men innrømmer nå at det fortsatt er så smertefullt i låret at han sliter med å komme seg ut av sengen på morgenkvisten.

- Bendtner går glipp av seriestarten. Vi vet ennå ikke hvor alvorlig det er, sier Arsène Wenger ifølge rikskringkaster BBC.

Bendtner, som startet Danmarks tre gruppekamper under VM, måtte avbryte ferien sin for å få undersøkt problemet. Dansken tror skaden kan knyttes til en bilulykke i september i fjor.

- Bekymret for VM-stjerner
Wenger er for øvrig også bekymret for skadesituasjonen til VM-spillerne Robin van Persie og Francesc Fabregas.

- van Persie og Fabregas skal være tilbake her den 5. august, og fra og med da får vi se hva som trengs for å få de i form. De er nok fortsatt slitne etter VM-sluttspillet, sier han.

- De vil nok ikke være helt på topp under årets første kamp, men mye avhenger av den treningen de har lagt ned i ferien.

Denilson og Diaby tilbake
Wenger håper imidlertid at de andre VM-spillerne i troppen, og spesielt brassen Denilson og franske Abou Diaby, vil være klare til treningskampen mot Legia Warsawa 7. august.

Johan Djourou pådro seg en skade i tirsdagens treningskamp mot Neusiedel 1919, men det skal ikke være alvorlig. Wenger tror også Tomas Rosicky blir klar til seriestart.

Arsenal serieåpner borte mot Liverpool 15. august.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.