RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Smell for Liverpool

Sist oppdatert:
Skademarerittet fortsetter for stopperstjernen.

Det var i oppgjøret mellom West Bromwich og Liverpool i helgen at sistnevntes Daniel Agger hinket av banen med en skade.

Skaden skal være såpass alvorlig, at dansken trolig ikke blir å se på banen noe mer denne sesongen.

- Skade i knehasen
Ifølge Liverpools offisielle nettside vil det ta minst to måneder før den ballsikre midtstopperen er tilbake i trening med de røde.

- Daniel har pådratt seg en skade i knehasen og kommer ikke til å spille igjen denne sesongen, bekrefter Liverpool-manager Kenny Dalglish.

- Han vil være borte fra fotballen et par måneder, før han kan begynne å trene igjen, fortsetter skotten.

Agger har slitt mye med skadeproblemer siden han kom til Liverpool fra Brøndby, og gjorde nylig comeback på banen etter forrige skadeavbrekk.

Også sideback Glen Johnson må belage seg på et opphold på sidelinjen, etter at også han pådro seg en smell i oppgjøret på The Hawthorns.

- Glen sliter med en lyskeskade og blir nok borte i tre til fire uker. Det er samme skade som Martin Kelly sliter med, forteller Dalglish.

Usikker Gerrard
I tillegg er det fortsatt usikkert når kaptein Steven Gerrard vil være tilbake på banen for Anfield-klubben.

- Vi vil vite mer angående Steven mot slutten av uken. Vi vil vurdere tilstanden hans, og se hvordan det ligger an, sier manageren.

Det er imidlertid ikke bare dårlig nytt for Liverpool. Fabio Aurelio, Jonjo Shelvey og David Ngog er på vei tilbake fra skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere