RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smell for Moa og Hannover

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Risikerer å tape terreng i Bundesligaen.

HANNOVER 96 - ST. PAULI 0-1:

I forrige serierunde pådro Mohammed Abdellaoue seg en smell i hodet, og ble sendt til sykehus etter kampslutt i 1-0-seieren over Kaiserslautern. Fredag var spissen tilbake på banen.

Nordmannen har fått en drømmestart på profftilværelsen og før møtet med St. Pauli sto den tidligere Vålerenga-spilleren bokført med fire fulltreffere på seks ligakamper for Hannover.

Tidlig scoring imot
Scoringsformen hadde også ført Moas tyske klubb opp på en overraskende tredjeplass i Bundesliga. Og med seier mot St. Pauli - en av Tore Pedersens tidligere klubber - ville de avansere ytterligere på tabellen i den tyske toppserien.

Det startet imidlertid på verst tenkelig vis for Hannover da Marius Ebbers sendte gjestene i føringen allerede etter seks minutter.

Dette skulle også vise seg å bli kampens enste mål, og dermed står Hannover i fare for å bli passert av minst to lag når de resterende kampene denne runden spilles lørdag og søndag.

Spilte hele kampen
Abdellaoue var på banen i hele kampen for Hannover og startet på topp sammen med Mortiz Stoppelkamp, og de to fikk etter hvert selskap av Mikael Forssell oppe i angrepsrekka, uten at det ga tellende resultater for hjemmelaget.

Hannover står dermed fortsatt med 13 poeng etter sju kamper av årets sesong. Det er Mainz 05 som topper Bundesligaen, med full pott på sine seks første kamper denne sesongen.

PS. Hannovers Karim Haggui ble utvist i det 80. minutt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere