*Nettavisen* Sport.

Smell for Moa og Hannover

Foto: AFP/Scanpix

Risikerer å tape terreng i Bundesligaen.

02.10.10 07:54

HANNOVER 96 - ST. PAULI 0-1:

I forrige serierunde pådro Mohammed Abdellaoue seg en smell i hodet, og ble sendt til sykehus etter kampslutt i 1-0-seieren over Kaiserslautern. Fredag var spissen tilbake på banen.

Nordmannen har fått en drømmestart på profftilværelsen og før møtet med St. Pauli sto den tidligere Vålerenga-spilleren bokført med fire fulltreffere på seks ligakamper for Hannover.

Tidlig scoring imot
Scoringsformen hadde også ført Moas tyske klubb opp på en overraskende tredjeplass i Bundesliga. Og med seier mot St. Pauli - en av Tore Pedersens tidligere klubber - ville de avansere ytterligere på tabellen i den tyske toppserien.

Det startet imidlertid på verst tenkelig vis for Hannover da Marius Ebbers sendte gjestene i føringen allerede etter seks minutter.

Dette skulle også vise seg å bli kampens enste mål, og dermed står Hannover i fare for å bli passert av minst to lag når de resterende kampene denne runden spilles lørdag og søndag.

Spilte hele kampen
Abdellaoue var på banen i hele kampen for Hannover og startet på topp sammen med Mortiz Stoppelkamp, og de to fikk etter hvert selskap av Mikael Forssell oppe i angrepsrekka, uten at det ga tellende resultater for hjemmelaget.

Hannover står dermed fortsatt med 13 poeng etter sju kamper av årets sesong. Det er Mainz 05 som topper Bundesligaen, med full pott på sine seks første kamper denne sesongen.

PS. Hannovers Karim Haggui ble utvist i det 80. minutt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.