RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Smell for Newcastles nykommer

Sist oppdatert:
Premier League-debuten utsatt for 20-åringen.

David Santon kom til Newcastle på tampen av sommerens overgangsvindu, men italieneren er fortsatt et stykke unna å få sin debut i Premier League.

Den skadeplagede 20-åringen sliter med et vondt kne, en skade han skal ha pådratt seg like etter at han signerte for klubben.

Manager Alan Pardew hadde opprinnelig tenkt å bruke italieneren i ligacupoppgjøret mot Nottingham Forest tirsdag, men må droppe de planene.

Santon satt på benken i oppgjøret mot Queens Park Rangers tidligere i uken, men kjente også da til skaden og kom derfor aldri på banen i 0-0-kampen.

- Jeg er bekymret. Det virker som det kan være alvorlig og det er ikke noe du ønsker som ny spiller i en klubb, sier Pardew til Daily Mirror.

- Det kan ta rundt en måned. Han må gjennom en operasjon, men det er ikke en komplisert en. Dette vil nok bety at han blir ute i fire uker, sier manageren.

Newcastle-sjefen er klar på at Santon ikke viste tegn til skadeproblemer da klubben kjøpte ham for fem millioner pund fra Inter.

- Vi kjørte en veldig nøye legesjekk, da vi hentet ham. Så dette er litt uflaks. Han har trent, men han klagde på kneet og vi ville være på den sikre siden, sier Pardew.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere