RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smell for Rodgers mot gamleklubben

Foto: Ap/Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Swansea med en overbevisende seier mot Liverpool.

LIVERPOOL-SWANSEA 1-3:

Onsdag var en spesiell dag for Brendan Rodgers. Han møtte nemlig gamleklubben Swansea til dyst med sitt nye lag Liverpool på Anfield.

Og Rodgers lag fikk det definitivt ikke lett mot sin tidligere klubb.

To scoringer i hver omgang førte til at Swansea ledet 2-0, noe som ikke var helt ufortjent. Liverpool hadde hatt mye av spillet, men Swansea hadde hatt de største sjansene.

Luis Suarez reduserte med et kvarter igjen å spille, men det var ikke nok. I stedet var det Swansea som kontret inn en ny scoring mot slutten.

Liverpool klarte ikke å score flere mål, og dermed ble det tap for Brendan Rodgers mot gamleklubben.

- Beste laget vant
- Jeg syns det beste laget vant. Swansea var friskere enn oss, sier Rodgers etter kampen, ifølge BBC.

- Vi satt inn Luis Suarez og Steven Gerrard, og det ga oss et friskt pust, men vi ga bort et skuffende andremål. Vi skapte sjanser, men vi må utnytte dem. Det er ingen av oss som klager, uttaler Liverpool-manageren.

Michael Laudrup var naturligvis fornøyd.

- Det var en flott forestilling. Vi trengte bare ti minutter på å komme inn i kampen. Jeg er veldig fornøyd og glad, ettersom å vinne på Anfield er en stor prestasjon, sier dansken.

B-preget Liverpool
Liverpool stilte med et svært reservepreget mannskap, og spillere som Joe Cole, Jordan Henderson, samt ungguttene Jack Robinson og Samed Yesil fikk en sjelden mulighet fra start.

Det ble en rolig start på kampen, og det var Liverpools unge mannskap som hadde spillet den første halvdelen av omgangen.

Swansea hadde gjort langt færre endringer fra laget som pleier å spille i Premier League, og bortelaget kom mer og mer inn i kampen.

Etter å ha produsert noen sjanser, fikk de uttelling etter 33 minutter. Chico Flores banket inn ballen på hodet etter en corner. 0-1 sto seg til pause.

Kontret inn 2-0
I pausen viste Brendan Rodgers at han ikke ville tape mot sin tidligere klubb. Han satt på stjernespillerne Luis Suarez og Steven Gerrard for Samed Yesil og Joe Cole.

Det ga en effekt, og Liverpool var friskere i åpningen av annenomgang.

Men som så ofte tidligere, klarte ikke Liverpool å utnytte sjansene de fikk.

Det utnyttet Swansea i det 72. minutt. Bortelaget kom på en kontring, og Pablo Hernandez spilte ballen til Nathan Dyer, som enkelt kunne sette ballen i mål.

Like etter redusert Luis Suarez etter et Gerrard-frispark, og dermed var det ny spenning i kampen.

Sluttspurten førte imidlertid ikke til noen ny scoring, og i stedet ble det en ny Swansea-scoring på tampen fra Jonathan de Guzman.

Dermed ble det Swansea-seier på Anfield, og ikke noe drømmegjensyn med gamleklubben for Brendan Rodgers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere