*Nettavisen* Sport.

Smerud ferdig i Hønefoss

- Begge parter enige om ikke å forlenge samarbeidet.

23.11.13 10:18

Leif Gunnar Smerud er ferdig som hovedtrener i Hønefoss, melder ringblad.no.

- Hønefoss BK er svært godt fornøyd med den jobben trenerduoen har gjort. Men samtidig er det å miste ca. 12 millioner kroner fra en sesong til en annen på grunn av nedrykk, vanskelig. Leif Gunnar og Pål Arne er ambisiøse trenere som holder et svært høyt faglig nivå, og ettersom økonomien nå tilsier at vårt sportslige apparat også må justeres, er begge parter enige om ikke å forlenge samarbeidet, men ønske hverandre lykke til videre, sier Hønefoss BK Toppfotballs styreleder, Niels Røine.

Smerud kom til klubben i 2011, etter at klubben hadde rykket ned til Adeccoligaen. Hønefoss vant imidlertid Adeccoligaen året etter og kom rett tilbake til eliteserien, før de nå må ta den tunge veien nedover i divisjonssystemet igjen.

Rett etter at det ble klart at Hønefoss rykket ned pratet Nettavisen med styreleder Røine. Da kunne han fortelle at de allerede hadde satt i gang en dyptgående prosess for å se på forbedringspotensialer i hele klubben.

- Vi har startet en dyptgående prosess for to måneder siden. Vi har hatt en grundig gjennomgang av hele klubben. En dyptgående prosess for å finne ting vi kan gjøre bedre. Denne prosessen hadde blitt gjennomført uansett om vi skulle spille i Tippeligaen eller Adeccoligaen neste sesongen, sa han til Nettavisen.

LES OGSÅ:- Vi har startet en dyptgående prosess

Styrelederen fortalte også at de har fått mange svar av gjennomgangen.

- Vi kom frem til mye konkret, men vi skal ta dette opp internt i klubben før vi går ut til media, avsluttet han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.