Smil, Wenger, dere fikk en opptur!

Foto: Pa Photos

Arsenal tok tre viktige poeng i kampen om Champions League-plass.

16.03.13 17:52

SWANSEA - ARSENAL 0-2 :

Arsenal slo Bayern Munchen 2-0 på onsdag, men lørdag var det tilbake til hverdagen med bortekamp mot Swansea i Premier League.

Kampen var utvilsomt viktig for Arsenal, som kjemper om en fjerdeplass og Champions League-kvalifisering, noe som vil redde stumpene av en ellers skuffende Arsenal-sesong.

Sen avgjørelse
Og det endte med tre viktige poeng for Arséne Wenger & co. Kampen så lenge ut til å ende 0-0, men en scoring av nykommer Nacho Monreal et kvarter før slutt og en ny scoring av Gervinho på overtid sørget for at seieren gikk til rødtrøyene fra London.

Første omgang utartet seg som et lite antiklimaks, uten den helt store underholdningen. Nærmest var Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain. Han var uheldig som ikke scoret i første omgang, for to ganger hadde han en ball i tverrliggeren.

Dermed sto det 0-0 når lagene gikk til pause.

Nachos servert
Etter pause ble det imidlertid mer fart på sakene, selv om publikum måtte vente til det 74. minutt på kampens første scoring.

Santi Cazorla dro seg rundt Swansea-forsvaret før han slo inn. Olivier Giroud fikk ballen, men sto feilvendt. Bak ham sto Aaron Ramsey rettvendt og var regelrett forbanet over å ikke få ballen.

Franske Giroud får tuppet imidlertid ballen ut til Nacho Monreal, og spanjolen sendte i vei et skudd med venstrefoten, og kula gikk rett i mål. Dermed sto det 1-0 til Arsenal.

Swansea klarte aldri å slå tilbake, og spikeren i kista kom ett minutt på overtid, da Gervinho satte ballen i mål etter en kontring.

Dermed sto det 2-0 til Arsenal, noe som også ble sluttresultatet.

P.S: Arsenals neste Premier League-kamp spilles ikke før 30. mars, når Reading venter på Emirates. Swansea møter Tottenham på hjemmebane samme dag.

Foto: Afp

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.