RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Alan Smith tuslet skuffet av banen etter 0-5-tapet for Arsenal. Leeds må trolig vinne minst to av de fire kampene som gjenstår av sesongen, for å beholde plassen i Premier League.
Alan Smith tuslet skuffet av banen etter 0-5-tapet for Arsenal. Leeds må trolig vinne minst to av de fire kampene som gjenstår av sesongen, for å beholde plassen i Premier League.

Smith raser mot Leeds-ledelsen

Sist oppdatert:
Leeds-spiss Alan Smith er lite fornøyd med at klubbledelsen har hyret inn agenter for å finne kjøpere til lagets stjerner. En av kjøperne kan være Birmingham.

Yorkshire-laget er i dyp krise, og står i akutt fare for å rykke ned i 1. divisjon. Skulle det skje, kommer klubben trolig til å kvitte seg med flere av de beste spillerne.

I tillegg til Smith er Mark Viduka, James Milner og Paul Robinson trolig på vei bort fra den tradisjonsrike klubben. Styreformann Gerald Krasner har invitert mulige interessenter til å ta kontakt og komme med tilbud på spillerne.

Elsker Leeds
Nå reagerer Smith (23) meget sterkt på at Leeds angivelig har hyret inn agenter for å finne en ny klubb for ham. Spissen insisterer på at han selv bestemmer om han skal forlate Leeds - og hvor han eventuelt spiller neste sesong.

- Alle vet at jeg elsker Leeds, og likevel virker det som om de bare ønsker å kvitte seg med meg til en klubb jeg ikke ønsker å spille for, sier den frustrerte spissen til The Sun.

- Dette angår ikke bare meg, det er flere spillere i samme situasjon som er like skuffet over klubbens fremgang.

- Hvis jeg må forlate Leeds - og det er ikke sikkert - vil jeg selv velge en ny klubb.

Til Birmingham?
Ifølge Daily Mirror skal Birmingham være den mest betalingsvillige når det gjelder Alan Smith. Manager Steve Bruce skal ha kommet med et bud på 85 millioner kroner, som kan komme til å kaste klubber som Newcastle og Middlesbrough av lasset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere