RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smutthull kan redde Lampard

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Chelsea-stjernenes representanter kan bruke den såkalte Webster-dommen for å komme bort fra London.

Chelsea skal onsdag ha avslått et bud fra Inter på om lag 80 millioner kroner for Frank Lampard. Det falt ikke i smak hos midtbanespilleren. Ifølge The Guardian skal Lampard og Chelsea-hierarkiet være på kollisjonskurs.

Lampards representanter undersøker derfor om de kan påberope seg den berømte Webster-dommen.

Ifølge Fifas regler kan nemlig alle spillere som skriver under på nye kontrakter før de er fylt 28 år, kjøpe seg fri fra kontrakten tre år etter at avtalen ble inngått. Lampard er inne i den perioden nå.

Problemet er at reglene også sier at man må varsle klubben sin senest 15 dager etter forrige sesongs slutt hvis man skal benytte seg av regelen. Det skal ikke Lampard ha gjort.

Det spesielle er imidlertid at Andy Webster gjorde samme feil. Likevel fikk han forlate klubben sin. Den eneste straffen han fikk var en to ukers suspensjon ved starten av neste sesong. Dermed kan Lampard fort fristes til å satse på det samme.

Chelsea vil uansett ikke selge.

- Saken fortsetter. Vi har alltid sagt at vi vil beholde Frank, og han har et stående tilbud om en fireårskontrakt her. Det tilbudet gjelder fortsatt. Han har fortsatt ett år igjen av kontrakten sin, men hvis han ikke skriver under på en ny kontrakt har vi alltid sett for oss at han spiller her ut kontraktstiden, sier Chelsea-direktør Peter Kenyon.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere