Gå til sidens hovedinnhold

- Snakket ikke om overgang

Frode Johnsens agent Stig Lillejord avviser at tirsdagens middag hvor Johnsen og FC Københavns Niels Christian Holmstrøm var til stede var noe forhandlingsmøte.

Bergens Tidende skriver i dag at Frode Johnsen og hans agent Stig Lillejord tirsdag ble observert på en restaurant i Bergen sammen med FC Københavns sportsdirektør Niels Christian Holmstrøm.

Men Lillejord mener det ikke ligger noen dramatikk i at forrige sesongs toppscorer i eliteserien møter en annen klubb fem dager før seriestart.

- Sannheten er at Frode kom til Bergen klokken 20 i går kveld, tok en hyggelig middag og var tilbake på hotellet klokken 22.15. Det sier seg selv at det ikke har vært tid til noen forhandlinger på den tiden.

-FCK forhørte seg om situasjonen til Frode. De har selvsagt fått med seg litt gjennom media. Men det har ikke vært noe møte eller forhandlinger. Så det er ingen dramatikk i dette, sier han til TV 2 Nettavisen.

Ingen kontakt med RBK
Johnsen har mer enn et halvt år igjen av kontrakten sin og har derfor ikke anledning til å forhandle med andre klubber uten at det er gitt tillatelse fra Rosenborg. FCK har ikke vært i kontakt med trønderne.

- Hvis en må sende brev hvis en skal ta en kort prat, så synes jeg det er rart. Hvis FCK er interessert i Frode Johnsen så får de sende et brev til Rosenborg. Nå har de bare sittet ned og forhørt seg om situasjonen, sier Lillejord.

Vi legge seg flat
Men han vil ikke fraskrive seg noe ansvar dersom ting ikke har gått etter boken.

- Det var overhodet ikke noe hemmelig møte. Det stemmer at jeg har hatt et møte med min klient og det sammenfaller med at FC København var til stede. Hvis vi skulle hatt et hemmelig møte ville vi ikke valgt den restauranten vi var på. Jeg fraskriver meg ikke noe ansvar og skal legge meg helt flat dersom jeg ikke har gitt den informasjonen jeg skulle gitt, sier agenten.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året