RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snakket ut med Duff og Hodgson

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bjørn Helge Riise kan puste lettet ut.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Bjørn Helge Riise ante nok lite om hvilket oppstyr det skulle bli da han i forrige uke snakket med ANB om situasjonen i Fulham. Da han skulle forklare hvorfor det er blitt lite spilletid så langt i sesongen, sa han blant annet:

- Jeg synes ikke de har prestert sånn superbra. Men de har som sagt et godt rykte på seg, og kommer fra mer meritterte klubber enn meg. Når jeg kommer fra «lille» Lillestrøm i Norge, mens spillere som Damien Duff har navn og status etter å ha spilt i klubber som Newcastle og Chelsea, ligger de litt foran. Da gjelder det bare for meg å overbevise de gangene jeg får sjansen, sa Riise før kampen mot Island.

Nyhet: Lever Langoddsen, Tipping og Lotto på mobilen!

Denne uka nådde uttalelsene engelske medier. Mandag skrev flere engelske medier at Fulham ville granske hva som var blitt sagt, og at Riise risikerte straff.

Tirsdag kunne imidlertid Riise fortelle at saken er ute av verden. Han innledet landslagets pressekonferanse med følgende statement:

- Jeg har aldri rakket ned på medspillere. Og hvis det å fremheve mine ferdigheter, min selvtillit, blir tolket til at jeg snakker stygt om medspillere, så er det feil. Det har jeg aldri gjort. Det kommer jeg heller aldri til å gjøre.

- Jeg snakket også med treneren mandag. Jeg snakket med Damien Duff. Og jeg fikk beskjed om å ta de med ro. Dette var en ikke-sak. Det siste Roy Hodgson sa, var: Ikke mist søvnen over denne saken, sier Riise.

- Det var det. Mer sier jeg ikke om denne saken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere