RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea kaster seg inn i kampen om russisk stjernespiller.

Selv om det er EM-finale i kveld, tar ikke ryktebørsen i England pause av den grunn.

*Emmanuel Adebayor skal ha fått lov av manager Arsène Wenger til å forlate Arsenal. Men han har en solid prislapp på seg. 300 millioner kommer Wenger til å forlange for den storvokste spissen.

*Bastian Schweinsteiger har hatt et godt mesterskap så langt. Og storklubbene er ikke sene med å melde sin interesse. Chelsea og Manchester United skal være sugne på å hente midtbanespilleren som er priset til 100 millioner.

*Andrej Arsjavin har selv uttalt at det ville være en drøm for å han spille for Barcelona. Men Chelsea er ute etter å fange stjernespilleren foran katalanerne. Chelsea har også Kaká og Franck Ribery i kikkerten.

*Arsène Wenger er ute etter en erstatning for Mathieu Flamini på midtbanen. Hans øverste navn på ønskelista skal være spanske Marcos Senna som har vært meget god så langt for Spania.

Spissbytte?
*Gareth Barrys overgang til Liverpool blir stadig mer realistisk. Nå skal Aston Villa-manager Martin O'Neill ha gitt opp kampen om å holde på midtbanespilleren, mens Barry på sin side skal være forbannet på O'Neill som har reist til EM for å være fotballekspert for TV i stedet for å snakke med han om fremtiden hans.

*Frank Lampard skal være enige med Inter Milan om de personlige delene av kontrakten hans og skal gå fra Chelsea til Inter for 70 millioner.

*Liverpool vil bytte Peter Crouch mot Tottenhams Robbie Keane.

*CSKA Moskva-spissen Jo skal etter ryktene bli Manchester City-spiller innen de neste dagene. Han forlater i så fall Moskva til fordel for Manchester for cirka 190 millioner.

*Roy Keane er sugen på å hente Mallorcas stjernespiss Daniel Guiza til Sunderland.

*Barcelona-spiss Eidur Gudjohnsen er i søkelyset til Portsmouth og West Ham. Prislappen på den tidligere Chelsea-spissen skal ligge på rundt 50 millioner kroner.

*Den nye Blackburn-manageren Paul Ince vil hente Chelseas reservekeeper Carlo Cudicini til Ewood Park.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere