RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX/AFP.
Sist oppdatert:
Ville du gitt en milliard for denne karen? Les søndagsryktene her.

* Som Nettavisen skrev lørdag, så er ikke Robbie Keane akkurat månedens vin i Liverpool. Iren ble som ventet vraket mot Blackburn, og spekulasjonene om fremtiden til den målufarlige 28-åringen (med to nettkjenninger på 15 ligaforsøk for rødtrøyene) bare øker. Ifølge forskjellige aviser kan det bli en kjapp retur til Tottenham ham for drøye 50 millioner kroner – om lag en fjerdedel av hva Liverpool avtalte å betale for Keane i sommer.

* Harry Redknapp gjør det bedre som manager enn fotomodell. Det er helt greit for Spurs-styret, som er villige til å gi Redknapp om lag 130 millioner kroner for å hente Stewart Downing fra Middlesbrough, skriver Mail on Sunday.

* David Villa er på vei vekk fra Mestalla - som så mange andre. Manchester City er ventet å sikre seg EM-helten for nesten – vent på det – 600 millioner kroner denne uken, skal man tro News of the World. Det skal man dog være forsiktig med. Men kanskje ikke akkurat i dette tilfellet.

* Han har ligaens kuleste navn, men har i likhet med resten av Blackburn-spillerne ikke levert varene på same måte som i fjor. Allikevel er Roque Santa Cruz aktuell for en overgang til sin gamle sjef Mark Hughes, skriver Sporting Life.

* Manchester City kan like gjerne begynne å ansette nye folk på lønningskontoret med en gang. Franck Ribery skal være på vei til samme klubb, hevder Sunday Express.

* Et sørafrikansk konsortium er i ferd med å ta over Portsmouth. Det er dårlig nytt for manager Tony Adams, som ikke er ønsket som manager. David James, Glen Johnson og Jermain Defoe skal også være på vei ut i januarvinduet, skal man tro The Guardian.

* Noen ny Mikel er han nok ikke, men Christophe Berra skal være ønsket av bade Chelsea og Manchester United, og det er alltid gode nyheter for den selgende klubben. Og pressen. Hearts-forsvareren debuterte for Skottland mot Tsjekkia i våres.

* Og når man snakker om gamle venner. Manchester Uniteds Anderson er ønsket av Sir Alex Fergusons Waitrose-kompis José Mourinho, og kan gå allerede neste måned, hevder News of the World.

* Skulle Ferguson få noen slanter for Anderson, så klarer han alltids å bruke dem. Lyon-spiss Karim Benzema, med ni mål på 15 seriekamper i år, er ønsket på Old Trafford, hevder Sunday Express. Prisen skal være smått ubetydelige £90 millioner – altså nærmere en milliard norske kroner. God jul.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere