RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er Kaká på vei til City, eller er han ikke? Og hvem er det som ypper til strid mot Sir Alex Ferguson denne gang?

Det kan være duket for en ny feide mellom Real Madrid og Manchester United, om enn ikke av samme dimensjon som fjorårets overgangssaga. Begge klubbene skal nemlig være interesserte i å sikre seg Wigans Antonio Valencia, og ifølge flere medier skal Real Madrid være villige til å legge 15 millioner pund på bordet for vingen.

Apropos fjorårets overgangssaga; Ikke så pålitelige News of the World mener å vite at Inter har planer om å lokke Cristiano Ronaldo til Italia. Som om det vil ha noen annen effekt enn å erte opp Sir Alex Ferguson? Skotten sier at ikke engang 120 millioner pund vil kunne overbevise ham til å slippe juvelen sin.

Portsmouth vil på sin side gjerne låne Patrick Vieira fra Inter. Samtidig har Niko Kranjcar takket nei til Arsenal, og blir dermed på Fratton Park. (Sunday Express, News of the World)

Chelsea-manager Luis Felipe Scolari har fått beskjed om at pengesekken er tom, men Scolari håper på å fylle den opp litt ved å godta at Didier Drogba kan forlate klubben, mot en overgangssum for ivorianeren. (Sunday Express)

Andrej Arsjavin til Arsenal. Hørt det før? Denne gang er det News of the World som skriver at the Gunners er svært nære å sikre seg russeren fra Zenit for 17 millioner pund. I så fall har Arsenal mer å rutte med enn det Mail on Sunday hevder. 15 millioner skal være beløpet det er gitt tillatelse til å bruke i jakten på Arsjavin.

Robbie Fowler - den gamle Liverpool-spissen - er i samtaler med australske North Queensland Fury, melder flere engelske medier.

Og så til Kaká: Engelske medier klarer fredeles ikke å enes om hvordan sagaen vil ende. Manchester City er som kjent villige til å slenge over 100 millioner pund - over én milliard kroner - på bordet for å sikre seg Kaká fra AC Milan. Men Citys løsslupne pengebruk synes ikke å ha skremt Real Madrid fra å yppe til kamp for å kapre brassen. Ifølge News of the World skal det spanske storlaget være desperate etter å sikre seg stjernespilleren.

Men Milan-eier Silvio Berlusconi synes å være klar til å la City forsyne seg av godteposen. The Independent melder at italieneren har vanskelig for å si nei til pengene City tilbyr. Sunday Express har også klokkertro på at rekordbudet går gjennom. Ifølge avisen har en ikke navngitt person høyt oppe i Milan-systemet allerede erklært avtalen som i boks.

Én mann stiller seg derimot uforstående til at det skal dryppe 100 millioner pund på Berlusconis klubb. Og mannen som finner påstanden om «helt latterlig» er ingen ringere enn den samme mannen som eier City, Sjeik Mansour, skriver Observer. Den noe falmede stjernen David Beckham, som er på tre måneders lån til Milan fra LA Galaxy, ser gjerne at Mansour kniper igjen lommeboka. Beckham mener Kaká bør bli i den italienske klubben. (Mail on Sunday)

Dersom Mansour likevel skulle være på bærtur og Kaká forsvinner fra Italia, så har Milan tenkt å se til Arsenal - nærmere bestemt duoen Emmanuel Adebayor og Gäel Clichy. Telegraph skriver i alle fall at drøyt 40 millioner pund av pengene de forventer å få fra Kaká-salget er øremerket de to Gunners-spillerne.

Mens Real Madrid vil snappe Kaká rett foran nesa på City, har City planer om å bruke samme strategi overfor Tottenham. Spurs sikler på Wigans midtbanespiller Wilson Palacios og West Ham-spiss Craig Bellamy, men ifølge News of the World og Sunday Express har City planer om å feie Spurs av banen i kampen om begge spillerne.

Sunday Express melder også at Hamburgs Nigel De Jong har lyst til å ta del i festlighetene på City of Manchester Stadium. Han oppfordrer klubben til å øke budet på 15 millioner pund.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere