RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Søndagens Premier League-rykter

Mange spennende rykter dagen før vinduet stenges.

Overgangsvinduet i England stenger mandag klokken 18.00. Det mangler ikke på rykter, men de store overgangene har det så langt vært få av. Jermain Defoes retur til White Hart Lane og Lassana Diarras overgang til Real Madrid er kanskje de to største.

Arsenal-fansen håper sannsynligvis at Arsene Wenger kan gjøre noe med dette. Londonklubben jobber fortsatt for å få Andrej Arsjavin til Emirates Stadium, men dette kjøpet kompliseres visstnok av at russeren allerede tjener mer enn Wenger har som lønnstak i Arsenal.

Manchester Citys manager Mark Hughes har heller ikke gitt opp håpet om å få Roque Santa Cruz fra Blackburn. Ifølge Sunday Times har han nå økt budet til 20 millioner pund. Hvis ikke dette er nok, tipper vi at han kan få inn en god del penger gjennom en innsamlingsaksjon blant sportsjournalister som er lei av å skrive om denne overgangen.

Lei er sikkert også Robbie Keane, som sliter med å få tillit fra Rafael Benitez i Liverpool. Mail on Sunday skriver at han er på vei tilbake til Tottenham for 15 millioner pund. I så fall et lite imponerende stykke handel fra Liverpools side, som kjøpte ham for 20 millioner.

Real Madrids jakt på Cristiano Ronaldo er velkjent og så langt mislykket, og nå har den spanske storklubben sannelig også fått nei fra Antonio Valencia, skriver Sunday Express. Ecuadorianeren foretrekker å bli i Wigan. Eller er kanskje en overgang til Manchester United på trappene, slik vi skrev i lørdagens Premier League-rykter?

News of the World melder at Chelsea vil selge Didier Drogba til sommeren. Årsaken er at londonklubben vil bruke pengene til å kjøpe Robinho fra Manchester City. Samme avis kommer også med en gladmelding til Everton-fansen: Mikel Arteta vil signere en ny fireårskontrakt i stedet for å dra til Arsenal eller Manchester City.

West Ham har henvendt seg til Henrik Larsson, den 59 år gamle svenske stjernespissen som alltid har minst én god sesong til i kroppen, melder The Independent. Bolton skal også være interessert i den tidligere Celtic- og Barcelona-stjernen, som nå spiller for Helsingborgs oldboyslag.

Apropos overgangsrykter man er lei av: Shay Given er ennå ikke blitt solgt fra Newcastle til Manchester City, men det er fortsatt en god del timer igjen av vinduet. Sunday Express melder at Newcastle krever Michael Johnson som en del av betalingen.

City kan også miste Richard Dunne, skriver News of the World, men det avhenger i så fall av at Mark Hughes heller vil ha fem millioner pund enn den råsterke midtstopperen, som er ønsket av Sunderland. Sistnevnte klubb kan ifølge samme avis miste Djibril Cisse til sommeren, ettersom spissen nå føler seg ensom fordi både Pascal Chimbonda og El-Hadji Diouf er solgt. Det er ikke alltid like lett å være Lord of the Manor of Frodsham.

Liverpool vil gi Dirk Kuyt en ny treårskontrakt for å stagge interessen fra Juventus, skriver Sunday Express. Hvis denne kontraktsforlengelsen blir utarbeidet i samme tempo som Daniel Aggers, kan Kuyt regne med at den ligger klar til å signeres en gang før VM i Brasil i 2014.

Tony Adams har fått en tung start på managerkarrieren i Portsmouth. Etter lørdagens 1-3-tap for Erik Nevland og Fulham vurderer Adams nå om han skal trekke seg. Pompey har bare tatt ett poeng på sine sju siste kamper, skriver Sunday Telegraph.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere