RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Fransk midtbaneelegant på vei til United og Liverpools eiere vil selge klubben.

* Det meldes at Cristiano Ronaldo skal være på vei vekk fra Old Trafford til sommeren. Sir Alex Ferguson skal dermed ha festet øynene på Bayern Münchens Franck Ribery som en mulig erstatter for portugiseren. United får dog en hard kamp med Barcelona som også skal være svært så sugne på å hente franskmannen.

* Manchester City sikret seg aldri Kaká, men nå skal en annen gigant i fotballverden stå øverst på ønskelista. Barcelonas målmaskin Samuel Eto'o skal etter ryktene være høyt ønsket på City of Manchester Stadium.

Owen vil bli i Newcastle
* Chelsea ligger heller ikke på latsiden. Middlesbroughs lynving Adam Johnson skal være ettertraktet av londonklubben. Johnsons prislapp skal ligge på rundt 50 millioner kroner.

* Newcastle sliter i Premier League, men det hindrer ikke stjernespissen Michael Owen i å vise sin lojalitet til klubben. Den tidligere Real Madrid-angriperen skal ikke ha lagt skjul på sin kjærlighet til klubben i et møte med klubbens sjefer.

* Julien Fauberts opphold i Real Madrid strekker seg nok ikke lengre enn låneavtalens opprinnelige tidsløp. Franskmannen ble igjen vraket i den spanske gigantklubbens 1-0-seier lørdag, til tross for at blant annet Arjen Robben var skadet.

* Hull skal være meget interessert i å sikre seg underskriftene til City-spillerne Darius Vassell og Tal Ben Haim.

Tevez går med på lønnskutt
* Liverpools amerikanske eiere skal være interessert i å selge klubben. Den aktuelle kjøperen skal være verdens 49. rikeste mann - Nasser Al Kharafi fra Kuwait. Prislappen skal ligge på rundt 4,5 milliarder norske kroner.

* City-sjef Mark Hughes skal være høyaktuell som Ricky Sbragias etterfølger i Sunderlands sjefsstol.

* Carlos Tévez skal ha erklært at han er villig til å gå ned i lønn for å sikre seg en permanent avtale på Old Trafford.

* Fabio Capello er bekymret for sine engelske landslagsspillere i den kommende sommerferien. - Det kan bli vanskelig for dem å holde fokus om de reiser på ferie, skal en urolig England-sjef ha sagt.

Kilder: BBC, News of the World, Mail on Sunday, Sunday Express.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere