RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Paulo Duarte (AP)
Sist oppdatert:
Sjekk hvem som kan bli Manchester Uniteds nye stjerne hvis Ronaldo drar.

Ifølge Setanta Sports har Cristiano Ronaldo ingen planer om å forlate Manchester United. Skulle portugiseren likevel gjøre spanjol av seg ved å gå til Real Madrid til sommeren, har United funnet en mulig erstatter. Engelskmennene skal være villige til å bla opp 70 millioner pund for å hente Kaka fra Milan. (News of the World)

Joe Cole kommer til å bli værende på Stamford Bridge også neste sesong, i alle fall dersom Chelsea får det som de vil. Klubben skal være klar til å tilby Cole en fireårskontrakt, som gir ham 100.000 pund i uka. (News of the World)

Sunday Mirror hevder det sirkulerer planer om å endre Premier League. Ifølge avisen skal tanken være å dele Premier League i to divisjoner, med 18 lag hver. Ligaen skal i så fall inkludere Celtic og Rangers.

Newcastle kan fort rykke ned etter sesongen. Tottenham-boss Harry Redknapp tror ikke et nedrykk vil ha innvirkning på hvem som er manager for klubben. Redknapp hevder nemlig at Newcastle-boss Alan Shearer vil bli bitt av managerbasillen og dermed kommer til å fortsette å lede laget også dersom de havner i mesterskapsligaen. (Sunday Express)

Ikke alle fotballspillere synes det er like festlig å følge et kosthold beregnet for toppidrettsutøvere. Chelseas Nicolas Anelka driver klubbens ernæringseksperter til vanvidd ved å droppe frokosten og i stedet spise seg mett på burgere. (The People)

Kilde:BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere