RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Ellis/AFP

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool + Ashley Young = sant?

Manchester United er ferdig med å handle, og Manchester City har skaffet seg Emmanuel Adebayor. Dermed starter søndagens ryktebørs - som i går - med Liverpool.

For mens merseysiderne på lørdag var på hogget etter David Villa, er det Ashley Young som nå er den mest ettertraktede spilleren. Liverpool skal være klare til å by 20 millioner pund for Aston Villas kantspiller.

Men det spørs om det er nok. Villa har nemlig avslått et bud på 18 millioner pund fra Tottenham, og mener Ashley Young er verdt sine 30 millioner pund.

Som erstatter for nevnte Adebayor vil Arsenal hente inn Bordeaux-spissen Marouane Chamakh for 10 millioner pund.

Til det sier Bordeaux-sjef Laurent Blanc at han vil ha Chamakhs framtid avgjort innen førstkommende torsdag.

Selv med Adebayor på plass, er Manchester City (ikke overraskende) fortsatt aktive på transfermarkedet. Men Everton har satt en pris på 30 millioner pund for sin midtstopper Joleon Lescott - det dobbelte av hva City har budt.

Tottenham er nær ved å sikre seg Portsmouths Peter Crouch, etter å ha lagt 12 millioner pund på bordet i siste liten. Det er nok til å knuse konkurransen fra Fulham og Sunderland.

Og Tottenham vil på mandag finne ut om Real Madrid-spissen Klas-Jan Huntelaar vil avslå Stuttgarts bud på 18 millioner pund, og heller slutte seg til White Hart Lane.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Dessuten vurderer Tottenham, i likhet med Chelsea, å skaffe seg David Beckham fra LA Galaxy. Midtbanespilleren ble pepet ut av fansen etter det amerikanske lagets siste kamp, og blir også vurdert av Milan.

Hull ønsker å hente Manchester City-spissen Benjani på lån hele neste sesong.

Mens Bolton vil kapre Hulls forsvarer Sam Ricketts foran nesa på Portsmouth, som allerede har gitt bud på 27-åringen.

Tidligere Newcastle-spiller Lomana Lua Lua kan være på vei bort fra qatarske Al-Arabi, og heller slutte seg til Stoke.

Chelsea meldes å ville rapportere Manchester City-manager Mark Hughes til Premier League, fordi City-sjefen skal ha «tappet opp» John Terry.

I Manchester City snakkes det imidlertid heller om penger: De arabiske eierne av klubben er villige til å bruke over en milliard dollar - eller nesten seks og en halv milliarder kroner, om du vil - på spillerkjøp og -lønninger i deres første år i klubben.

Siden Abu Dhabi-gruppen tok over i fjor sommer er det blitt brukt 455 millioner pund på spillerkjøp og -lønninger, men denne summen er ventet å øke betraktelig i løpet av de neste ukene - kanskje med så mye som 200 millioner pund.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Arsenal-manager Arsène Wenger tror at supporternes harme over Emmanuel Adebayors flørting med Milan og Barcelona sist sommer til slutt fikk togoleseren til å dra til Manchester City.

Nevnte David Beckham tror Chelsea kommer til å vinne Premier League dette året - på grunn av Carlo Ancelottis innkomst som manager i klubben.

Steve McMahon er blitt bedt om å skrape sammen ytterligere 30 millioner pund dersom han vil overta Newcastle. Den tidligere Liverpool-spillerens selskap Profitable Group la fram et bud på 70 millioner pund for klubben på fredag.

Og Carlos Tévez er på flyttefot: Manchester Citys nyervervelse har nemlig kjøpt Cristiano Ronaldos tidligere hus i Manchester for 4 millioner pund. Med det vil argentineren bli nabo til tidligere lagkamerat i Manchester United, Rio Ferdinand.

(Kilder: News of the World, Sunday Times, The Observer, Mail on Sunday)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere