RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne Liverpool-stjernen kan ende opp i Manchester City.

Han er en luring, Yossi Benayoun. Liverpools anvendelige midtbanespiller kan til tider varte opp med utrolige dribleserier og fantastiske kamper, mens han på en dårlig dag kan være like usynlig som, ja, en usynlig mann. I England har han imidlertid likevel blitt lagt merke til, og nå skal selveste Manchester City-høvding Mark Hughes ha fått sansen for den lille israeleren. Ifølge News of the World skal waliseren ha satt Liverpool-spilleren svært høyt på listen over spillere som de lyseblå planlegger å hente inn i januar. Det at teknikeren ikke er bankers i førsteelveren til Rafael Benítez skal ha gitt City-manageren håp om at spilleren kan være tilgjengelig for en billig penge, så fort kalenderen skifter år fra 2009 til 2010.

Og når det først er snakk om Liverpool. Boudewijn Zenden var for noen år siden og finne i den røde drakten, og nå kan nederlenderen være på vei tilbake til Premier League. Den hårfagre midtbanespilleren står for tiden uten kontrakt, men Sunderland skal være villig til å gi ham kost og losji ut inneværende sesong. Zenden har vært innom de fleste toppklubber i Europa, og både Barcelona og Chelsea er andre lag som har hatt æren av å ha ham i stallen tidligere.

David Beckham + AC Milan = sant! I hvert fall om man skal tro det pressen har diktet på den siste tiden. Nå har imidlertid News of the World fått snerten i at den italienske storklubben ikke skal være villig til å betale de rundt 700.000 i uken som LA Galaxy krever for engelskmannen, og at Silvio Berlusconis lommebok bare har råd til latterlige 400.000 i ukelønn. Dette skal også være grunnen til at flere Premier League-klubber nå skal ha meldt seg på i kampen om å hente frisparkeksperten hjem til balløya.

Fra en stjerne til en annen. Robinho har slitt med å gjøre seg bemerket i Manchester City så langt denne sesongen, og nå skal de lyseblå være villig til å slippe brassen til Barcelona, men bare på lån. Den styrtrike klubben har også et håp om at at katalanerens Yaya Touré vil ta turen i motsatt retning.

Et helt annet sted i Spania sitter Real Madrid-president Florentino Perez og legger planer for overgangsvinduet i januar. Arsenal-spillere har tradisjonelt vært fritt vilt for storklubbene, og nå har hovedstadsklubben fått for seg at Gaël Clichy er mannen å satse på. Real skal være villig til å legge rundt 150 millioner kroner på bordet for franskmannen.

Hørt om Alex Teixeira Santos? Det har Manchester United og Chelsea. Begge de to storklubbene skal være på jakt etter brasilianeren. 19-åringen, som til daglig tjener til livets opphold i Vasco da Gama, skal ha gjort sine saker bra under U20-VM i Egypt, og representanter for både de røde og blå skal ha vært på plass for å følge spilleren.

Alan Smiths karriere har vært i fritt fall de siste årene, men nå kan den tidligere Leeds- og Manchester United-mannen være på vei tilbake til rampelyset. Bolton-manager Gary Megson skal nemlig være villig til å ta sjansen på midtbanemannen/spissen, og rundt 20 millioner skal være nok til å lure han bort fra Newcastle.

En annen Newcastle-spiller som kan være i ferd med å få en ny sjanse i livet er José Enrique. Sunderland skal være interessert i venstrebacken.

Kilder: News of the World, Sunday Telegraph, Sunday Times, BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere