RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
David Moyes advarer Sir Alex.

Fingrene av fatet, Manchester United! Det er beskjeden fra David Moyes til Sir Alex Ferguson. Everton-manageren har nemlig ingen intensjoner om å la United slå kloa i stjerneskuddet Jack Rodwell, ifølge Sunday Mirror.

West Ham har på sin side ingen planer om å hindre Robert Green i å forlate klubben dersom noen av Premier Leagues topp firelag ønsker å sikre seg keeperens tjenester. (Sunday Mirror)

Brede Hangeland insisterer - ifølge News of the World - på at han aldri var i tvil om at hun skulle bli i Fulham, og at klubbens imponerende prestasjoner i Europa viser at han tok det rette valget.

Aston Villa-manager Martin O'Neill avviser alle rykter om at han er aktuell som Fergusons arvtaker i Manchester United, ifølge Sunday Telegraph. Det bekreftes også av Sunday Mirror, som melder at O'Neill kaller det å overta etter Ferguson en umulig oppgave.

Å skulle overta etter Ferguson vil i alle fall innebære at man kan komme med friske uttalelser. Fergusons siste utspill er å gi byrival City klar beskjed om at deres salg av Richard Dunne til Aston Villa var et realt feilgrep. (Sunday Mirror)

Ashley Cole er knust etter at ekteskapet med Cheryl Cole havarerte. Sunday Mirror hevder nå at Cole skal ha fortalt venner at han vurderer å legge opp etter bruddet med fru Cole.

Steve Bruce har klokkertro på egne spillere. Sunderland-manageren mener nå at Kieran Richardson definitivt må vurderes som venstreback for England i VM, skriver Daily Mail.

Tottenhams Luka Modric innrømmer at han fryktet for karrieren da han brakk beinet i august, skriver News of the World.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere