RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS / Nigel Roddis

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
City vil anskaffe farmerklubb, Liverpool finsikter Juan Mata, mens storklubbene i London slåss om Asmir Begovic.

Manchester City går med planer om å kjøpe en annen europeisk klubb. Baktanken skal være at denne klubben kan ta imot noen av Citys yngre spillere og gi dem førstelagserfaring.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Valencia-vingen Juan Mata skal stå øverst på Roy Hodgsons handleliste dersom Liverpool får inn nye eiere til klubben.

Tross en forferdelig sesongstart sitter Hodgson trolig trygt selv om overtakelsen av gjeldstyngede storklubben godkjennes. Hvis den tidligere Fulham-bossen ønskes fjernet av nye eiere har han en klausul i kontrakten som vil gi ham 3 millioner pund i kompensasjon.

Tidligere suksessmanager Kenny Dalglish utelukker samtidig ikke at han en gang gjør comeback som manager. Liverpool-legenden har vunnet seriemesterskapet i England både med Merseyside-klubben og Blackburn. Dalglish bedyrer at han trives godt med jobben som ambassadør for Liverpools ungdomsavdeling.

Manchester United er rede til å legge inn bud på den tyske landslagskeeperen Manuel Neuer. 24-åringen, som spiller for Schalke, er tiltenkt å erstatte aldrende Edwin van der Sar.

En annen keeper som er het på overgangsmarkedet er Stokes bosniske sisteskanse Asmir Begovic. Arsenal ønsker å hente Begovic i januar, men byrivalene Tottenham og Chelsea er også interesserte. 23-åringen har ikke fått særlig med spilletid på Britannia Stadium etter overgangen fra Portsmouth.

Stoke ønsker på sin side å hente forsvarsspilleren Michael Mancienne. Han tilhører Chelsea, men er for tiden på utlån i Wolverhampton.

Newcastle og Everton skal være interessert i å hente Tottenhams midtbanespiller Niko Kranjcar. En eventuell overgang vil trolig ikke finne sted før til sommeren. Newcastle-manager Chris Hughton går også inn for å forlenge kontrakten med klubbens forsvarsspiller Steven Taylor.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: BBC, Mail on Sunday, Sunday People, News of the World, Sunday Mirror, Sportinglife, Tribalfootball)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere