RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: NIGEL RODDIS (Reuters)
Sist oppdatert:
London neste for Andy Carroll? Sjekk søndagens rykter her.

Carlos Tévez. Blir han? Drar han? Drar han først til sommeren? Eller hva? Det handler mesteparten om i engelske aviser søndag. Faktisk så mye at vi begynte søndagsvakta med en egen sak om argentineren. Les den her.

Vi har imidlertid en innrømmelse.

Vi så ikke alt.

Derfor må vi også legge til at Sunday Express mener å vite at Roberto Mancini og Tevez har inngått et kompromiss om at sistnevnte blir i City fram til sommeren.

Samtidig er det kanskje verdt å vite at The Times, normalt ganske så mange ganger mer seriøse enn mange av de andre søndagsavisene, kun fastslår det samme som ble meldt av BBC forrige uke. City nekter Tevez å gå i januar, og kommer til å saksøke ham hvis han legger opp.

Hva som er rett? Det får dere selv vurdere. Men når The Times først rapporterer fra saken, kan det jo hende at de hadde kommet med flere avsløringer - hvis det virkelig finnes noen.

Uansett ville det ikke vært en vanlig søndag uten at avisene også ser på hva som skjer hvis Tevez virkelig forsvinner, og da presenterer vi følgende: Chelsea skal visstnok ha sett seg ut Wolfsburg-spiss Edin Dzeko i januar, noe som kan skape trøbbel for Manchester City, som lenge har sett på Bundesliga-spissen. Greit med ett eller to alternativer da, og News of the World skriver at City fortsatt vurderer et bud på Fernando Torres i januar.

Et annet – og dessverre for City-fansen – ikke like sexy rykte er det at City vil erstatte Tevez med River Plates 19-åring, Rogelio Funes Mori i januar. Men siden City og Chelsea egentlig kobles til det samme hele tiden, må vi vel legge til at Chelsea for lenge siden også har hans navn på blokka.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Sunday Mirror har muligens da et mer pålitelig rykte. Eller hva sies det til at Harry Redknapp henter Newcastle-spiss Andy Carroll til White Hart Lane i januar? Avtalen høres i alle fall ikke umulig ut med tanke på at Redknapp visstnok vil bruke både Peter Crouch og Robbie Keane som agn i en bytteavtale.

Kanskje trenger Newcastle en ny midtstopper også. Sol Campbell teller nemlig på knappene om han skal fortsette i nord.

Snøen tok det meste av Premier League denne helga, ingen kamper spilles som kjent søndag, og Liverpool fikk heller ikke sjansen mot Fulham lørdag kveld. Det betyr at Roy Hodgson hadde ekstra god tid på seg til å vurdere nye spillere. The People mener å vite at han nå ønsker å leie Daniel Sturridge fra Chelsea, for så å kjøpe ham for fem millioner pund ved en senere anledning. Det er uansett greit med noen alternativer. Birmingham ønsker nemlig å få kloa i Tottenhams David Bentley, som tidligere har blitt koblet til Liverpool.

Bentley er en gjenganger i denne spalten.

Det er også Barcelona.

Ifølge Sunday Mirror har spanjolene nå skrapet sammen 85 millioner pund, slik at de kan hente både Cesc Fabregas og Fernando Torres til sommeren.

Én overgang skal også være klar, ifølge News of the World. Wigans Charles N’Zogbia går til Sunderland i sommer. NB; dette er selvfølgelig ikke bekreftet av noen av partene.

Stoke-manager Tony Pulis vurderer fortsatt om han skal by på Kansas-spiss Teal Bunbury, som har vært på prøvespill i klubben og også scoret i en reservelagskamp. Everton-manager David Moyes er også på spissjakt – som om ikke det var kjent fra før.

Helt til slutt: Kjenner du Marco Reus? Ifølge Imscouting ønskes Borussia Mönchengladbach-spilleren av Manchester United, etter fem mål på 16 kamper for dem fra midtbaneposisjon denne sesongen.

Og det var det.

Bare fem dager til julaften, dere.

Det blir spennende å se om noen av Premier League-lagene gir fansen en julegave fra overgangsfronten den neste uka.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere