RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Nicolas Anelka kan være døråpneren for Fernando Torres.

Engelske aviser er selvfølgelig fulle av stoff om Fernando Torres og hans mulige overgang til Chelsea. Det er imidlertid ikke mye håndfast å hente ut av de mange spaltemeterne. Det spekuleres i forskjellige overgangssummer og om Nicolas Anelka kan bli brukt som åte.

Lørdag var det Daniel Sturridge som angivelig skulle være med i en byttehandel, men dette avvises i søndagens Telegraph. Liverpool vil angivelig kreve en førstelagsspiller som Anelka dersom Chelsea vil sende med en spiller som en del av betalingen.

Torres skal for øvrig ha informert én person om at han ønsker å forlate Liverpool før han sendte inn sin skriftlige forespørsel; Steven Gerrard fikk beskjed om at Torres vil bort fordi han ønsker å vinne trofeer.

Chelsea ønsker som kjent også å hente inn en midtstopper. Forhandlingene med Benfica om David Luiz har ennå ikke gitt uttelling. Lørdag ble Gary Cahill i Bolton nevnt. Søndag er det forholdsvis stille i avisene på denne fronten. Chelsea kobles i stedet til Wigans midtbanespiller James McCarthy.

Manchester United kobles til en ny keeper. Det er ikke uventet, ettersom Edwin van der Sar nylig gjorde det klart at han legger opp etter denne sesongen. The People melder at United har lovet Atletico Madrid at de vil legge inn et bud på den 20 år gamle keeperen David de Gea dersom den spanske klubben bestemmer seg for å selge ham til sommeren.

Old Trafford-klubben kobles også til et par midtbanespillere. Ifølge Sunday Express skal en avtale allerede være på plass for å hente Jordan Henderson fra Sunderland for 20 millioner pund til sommeren.

Mail on Sunday skriver at United vil hente inn Charlie Adam som en erstatter for Paul Scholes. Et lite tips til Mail on Sunday: Hvis dere skal dikte opp overganger, blir det mer troverdig dersom ikke den kjøpende manageren noen dager tidligere har snakket OPP prisen på den spilleren han angivelig ønsker seg.

Det er vanskelig å komme utenom Tottenham når et overgangsvindu er åpent. Manager Harry Redknapp fikk nei fra Newcastle på henvendelsen om spissen Andy Carroll. Nå skal Redknapp i stedet ha kastet øynene på den spanske landslagsspissen Fernando Llorente i Athletic Bilbao. Han vil angivelig koste rundt 26 millioner pund.

Tottenham har også tilbudt Manchester City fire millioner pund for Shay Given.

Sunday Mirror mener å vite at Barcelona til sommeren vil tilby Tottenham 40 millioner pund for Gareth Bale.

Aston Villa har innledet forhandlinger med Borussia Mönchengladbach om amerikaneren Michael Bradley. Midtbanespilleren skal ifølge talkSPORT i første omgang hentes inn på lån. Villa ønsker også å tilby Ashley Young en lønnsøkning for å holde unna for interessen fra Manchester United og Liverpool.

Vi avslutter med at Birmingham håper å hente inn Obafemi Martins på lån fra Rubin Kazan og at West Ham ønsker å hente 32 år gamle Edu – den tidligere Arsenal-spilleren – før overgangsvinduet stenger. Brasilianeren ble nylig frigitt i Corinthians, ifølge The People. Det lover jo godt.

Kilder: BBC, Guardian, Independent, Sunday People, Mail on Sunday, Mirror, talkSport, Express, News of the World.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere