RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Stephen Pond (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Gareth Bale i Tottenham-trøya også neste sesong? Det er slett ikke sikkert.

Jepp, det er alle Tottenham-supporteres mareritt, men Sunday Mirror er sikre i sin sak: Sir Alex Ferguson vil hente Gareth Bale til Manchester United i løpet av sommeren. Avisen påpeker at selv om Tottenham ikke under noen omstendigheter ønsker å selge sin juvel, har Sir Alex en egen evne til å hente de spillerne han vil ha.

Trøsten for Spurs-fans? United vil legge opp til 40 millioner pund på bordet for Bale. Og det hele er rykter. Bare rykter. Foreløpig.

Og mens vi er inne på temaet, kan Sky Sports melde om at nettopp Gareth Bale ikke blir klar til Tottenhams møte med Milan på San Siro førstkommende tirsdag. Det sier sjefen selv, Harry Redknapp. Noen langtidsskade er det imidlertid ikke snakk om, og 21-åringen bør være klar for kamp allerede neste helg. En spiller som Rafael van der Vaart, derimot, blir med til Italia for å krige i om avansement til kvartfinalen i Champions League.

Men vi fortsetter med Manchester United, som ikke gjorde mye ut av seg i løpet av januarvinduet. De røde djevlene håper på å hente Ashley Young fra Aston Villa denne sommeren, og gjør seg klare til å legge inn et bud på kantspilleren. (Sunday Mirror)

Og som om ikke det var nok, vil Manchester United også utfordre Arsenal i kampen om å hente Southamptons 17 år gamle spisstalent Alex Oxdale-Chamberlain for ti millioner pund. (Sunday Express)

Om vi beveger oss nordover, sikler også Newcastle på unge spisstalenter. I dette tilfellet er det Ipswichs 17-åring Connor Wickham som er utpekt som erstatteren for Andy Carroll. (News of the World)

Sjansene er store for at Ajax-forsvareren Gregory van der Wiel lar penn møte papir denne sommeren, uten at det er sikkert hvilken klubb som får glede av akkurat det. Chelsea er interessert i 23-åringen, men Sunday Mirror forteller at AC Milan har blandet seg inn i saken. Van der Wiel følges også av Manchester United og Barcelona, skal vi tro avisen.

Oddsen er nok heller høy for at dette ryktet forvandles til realitet, men etter å ha sett Arsenal holde fast på Cesc Fàbregas gjennom hele fjorårets sommervindu, vil Real Madrid nå kuppe spanjolen foran nesa på erkerivalene fra Barcelona. Arsenal selger imidlertid ikke playmakeren for knapper og glansbilder, og nevner 80 millioner pund som en passelig sum for verdensmesteren. (The People)

Mens Juventus visstnok skal være interessert i å hente Tottenhams Alan Hutton for fem millioner pund, kan den samme avisen melde.

West Ham på sin side gjør tydeligvis mye for å bli kvitt enkelte spillere. Klubben vil sende Benni McCarthy på lån til nest høyeste nivå i England, og er villige til å betale for mer enn 80 prosent av sørafrikanerens lønn - selv om han skulle tilby sine tjenester for en annen klubb. (The People)

Og det var egentlig det. Helt til slutt kan vi, for spesielt interessert, melde om at «Big Sam» Allardyce kan være på vei mot en ny trenerjobb, etter å ha fått fyken i Blackburn tidligere denne sesongen. Hvor hen, spurte du? Qatar, og deres landslag, ifølge News of the World. Det er med andre ord bare å glede seg til VM om elleve år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere