RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
Wenger: - Stjernene er ikke til salgs.

Vi begynner dagens rykteflom i London, nærmere bestemt hos Arsenal.

Arsene Wenger nekter å selge noen av midtbanetalentene som startet kampen mot Barcelona, og sikter til Lionel Messis utsagn om Fabregas.

- Jeg tror han heller mot en retur hjem til Barca, sa Messi i går kveld.

Barcelona, og Lionel Messi, har lenge ytret sterke ønsker om å få hente Cesc Fabregas fra «The Gunners», men nå vil Arsenal-sjefen få avlive den tanken en gang for alle.

Også Andrey Arshavin og 19-åringen Jack Wilshere økte sine aksjer hos alle internasjonale agenter etter en fremragende prestasjon mot den spanske serielederen.

Kan Arsenal risikere å miste «hele» midtbanen i sommerens overgangsvindu?

I motsetning til hva spillerne får lov til, forlater vi nå Emirates Stadium og går over til en annen klubb i den engelske hovedstaden.

Inter Milan skal være ute etter å sikre seg Tottenhams brasilianske midtbanespiller Sandro. Brasilianeren imponerte voldsomt mot AC Milan i Mesterligaen og Inter skal være villige til å punge ut 10 millioner pund for hans signatur.

Tottenham får stor kamp om å sikre seg angrepsspiller Connor Wickham fra Ipswich Town. De har forberedt et bud på rundt 12 millioner pund, men nå har både Arsenal, Chelsea og Manchester United begynt å snuse på stortalentet.

Vi holder oss fremdeles i London der Roman Abramovich og Chelsea er klar for et nytt bud på den brasilianske 19-åringen Neymar. «The Blues» skal nå øke budet sitt fra 22 millioner pund til nærmere 30 millioner pund.

Neste stopp er Anfield. Steve McClarens gamle klubb, Wolfsburg, skal trolig komme med et bud på 5 millioner pundLiverpools Martin Skrtel i juni. Tyskerne vil bruke noe av pengene de fikk etter salget av Edin Dzeko til å forsterke forsvarsrekken.

Vi forflytter oss nå østover til Manchester - og City blir første klubben vi besøker.

Manchester City er ute etter en ny spiller fra Valencia og denne gangen er det Juan Mata som er under lupen. 22-åringen har en klausul i kontrakten som gjør at han kan bli hentet for 45 millioner pund, men kilder med tilknytning til den spanske toppklubben forteller at de vil se på bud ned mot 30 millioner pund.

Serieleder Manchester United vil sikre seg Tottenhams midtbanespiller Luka Modric i sommerens overgangsvindu, som en erstatter for Paul Scholes. United skal være klare med et bud på 35 millioner pund.

Før vi forlater United er det verdt å ta med at Michael Owen er på vei vekk fra Manchester. Både Everton og Sunderland kjemper om å få spillerens underskrift til sommeren.

Når vi har kommet inn på sporet av Sunderland kan vi ta med deres interesse for Wigans stjernespiller Charles N'Zogbia. Steve Bruce er klar til å legge 12 millioner pund på bordet for å hente spilleren til klubben.

Over til Villa Park er Aston Villa interessert i å hente Javi Marquez fra Espanyol. 24-åringen er verdsatt til 5 millioner pund.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Express, Daily Star, Guardian, People, The Times, Metro, Daily Mail, BBC)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere