RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Dylan Martinez (Reuters)
Sist oppdatert:
Gareth Bale kan bli solgt for 350 millioner kroner. Men til hvilken klubb?

Det er FA-cuphelg og dermed stille rundt Premier League-klubbene. Men noen saftige rykter har vi selvfølgelig funnet fram til.

Og det blir vel ikke mer saftig enn garderobedrama på Old Trafford. Du trodde kanskje Rooney-bråket var over? Feil, skal vi tro News of the World. Alex Ferguson skal være så lei av det anspente forholdet dem imellom, at han ønsker å selge stjernespissen. Aner vi likheter til en viss David Beckham-saga?

Chelsea og Manchester City kjemper ikke i garderoben, men på kontoret. Klubbene er forberedt på at de må krangle om signaturen til Real Madrid-spilleren Kaka.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Barcelona vet å sikre seg fotballhimmelens stjerner, og en av dem som skinner aller sterkest om dagen, er Tottenhams Gareth Bale. Den 21-år-gamle midtbanespilleren kan bli La Liga-spiller for drøye 350 millioner kroner. Camp Nou-gjengen er i alle fall i ferd med å skrape sammen slantene.

Javier Mascherano, som ble solgt fra Liverpool til Barcelona i fjor, snuses på av Chelsea, men argentineren har gitt beskjed om at han ønsker å kjempe om plassen sin i den spanske klubben, fremfor å forlate den.

Aston Villa vil kvitte seg med Richard Dunne, etter at midtstopperen nok en gang har involvert seg i bråk utenfor gressmatta.

Sir Alex har hørt Sunderlands bønner, og lar spissen Danny Welbeck forlenge låneoppholdet med et år.

Kenny Dalglish har fått tilbud om en toårsavtale med Liverpool, som inkluderer betydelige summer til spillerkjøp.

Tottenham er i ferd med å designe neste sesongs draktsett, og kan finne på å sy inn datamaskiner, som avslører hvor slitne spillerne er til enhver tid.

En latterlig rik inder ønsker å kjøpe Newcastle fra Mike Ashley for nesten to milliarder kroner.

Premier League og det engelske fotballforbundet krever at Fifa skaper klarhet i bruken av videobevis på fotballbanen.

José Mourinho har avslørt at han ønsker seg tilbake til Premier League. Hvilken klubb han eventuelt blir trener for, er selvfølgelig usikkert, men Ray Wilkins tror han kommer til å overta jobben til den stadig aldrende Ferguson på Old Trafford.

Kilder: Daily Mirror, Daily Telegraph, News of the World, Sunday Express.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere