RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Liverpool vil handle for å ta igjen Manchester United.

Liverpool var lite fornøyd med at United passerte dem i antall seriemesterskap lørdag ettermiddag.

Nå vil de handle for å ta tilbake tronen og starter muligens med å stikke kjepper i hjulene på en United-overgang.

For de nybakte seriemesterne har fulgt den spanske venstrebacken til Newcastle United, Jose Enrique, tett den siste tiden, men nå har også Liverpool kommet på banen. «The Reds» håper på å overtale Newcastle til å godta penger pluss et spillerbytte der Paul Konchesky går motsatt vei av Enrique.

Bayern Münchens Hamit Altintop vil ikke lenger spille fotball i tyskland og forlater klubben som bosmann-spiller til sommeren. Real Madrid skal være ute etter tyrkeren, men nå viser det seg at han får et klubbalternativ også i England. For også her prøver Liverpool å overbevise spilleren om at hans fotballfremtid er på «balløya» og på Anfield.

Kunne du tenke deg å få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Det er mye rykter rundt klubben med Anfield som hjemmearena om dagen, og vi avslutter Liverpool-ryktene med at Kenny Dalglish skal være ute etter Queens Park Rangers Adel Taarabt. Dalglish skal også være villig til å la Joe Cole bli en del av avtalen å sende han til QPR.

En annen engelsk klubb som vil utfordre United i kampen om ligagullet neste sesong er Arsenal. Wenger er tydeligvis ikke fornøyd med at laget scoret færre mål en årets seriemester og er klare til å by 25 millioner pund for Real Madrids Karim Benzema.

Det kan legges til at Bayern München er på jakt etter nye spillere og de har sett seg ut Arsenals-Samir Nasri som et mulig bytte. Bundesliga-klubben skal være villige til å legge rundt 30 millioner pund på bordet for signaturen til franskmannen.

Det var en stor dag for Manchester City og Carlos Tevez da de vant FA-cupen lørdag kveld. Tevez har enda ikke bestemt seg for om han vil fortsette i City og forteller at det er vanskelig å være borte fra døtrene sine.

Hvis Tevez velger å bli i klubben får han kanskje æren av å spille sammen med Leighton Baines neste sesong. Roberto Mancini skal være svært interessert i forsvarsspilleren til Everton og et 18 millioner pund bud skal være i realistisk fra City.

Skulle det vise seg at Tevez forlater City vil han kanskje ikke få mulighet til å bli lagkamerat med Jan Vertonghen. Ajaxs forsvarspiller skal også være aktuell for de regjerende FA-cupmesterene.

Edwin van der Sar har avsluttet en fantastisk karriere i United og han anbefaler nå Sir Alex Ferguson å hente Ajaxs Maarten Stekelenburg til å vokte mellom målstengene på Old Trafford.

En annen spiller som kan forsvinne ut portene på Old Trafford er Paul Scholes. Veteranen har enda ikke bestemt seg om han vil legge opp eller fortsette i United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere