RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
Tottenham gjør et nytt forsøk på spilleren de ville hente i juni.

Klubbene som vil forsterke seg i dette overgangsvinduet begynner å få det veldig travelt.

Og det er de smertelig klar over.

Dagens ryktespalte starter hos tittelutfordrer Arsenal. Laget fra London vil sikre seg Boltons forsvarspiller Gary Cahill i løpet av den kommende uken, på tross av kranglingen mellom klubbene. The Gunners vil legge inn et bud på 12 millioner pund, som kan økes opp til 15 millioner pund hvis avtalen lander på en femårskontrakt.
(Sunday Mirror)

Også Evertons Mikel Arteta kan spille resten av sesongen på the Emirates. Arsene Wenger skal ha siktet seg inn på spilleren for å fylle den ledige rollen som kreativ midtbanespiller. Nicklas Bendtner kan bli en del av avtalen og få Everton som ny arbeidsgiver hvis overgangen til Arteta går i orden.
(Sunday People)

Tottenham er klare til å gjøre de siste krampetrekningene før overgangsvinduet stenger om få dager. Klubben forbereder nå bud på Internacionals Leandro Damiao, Barcelonas Marc Bartra og Le Havres midtbanespiller Guieda Fofana. Førstnevnte var også høyaktuell for klubben tidligere i sommer, men skrev under en ny kontrakt med det brasilianske storlaget. Prislappen steg da fra rundt 12- til 18 millioner pund.
(Sunday Times)

Vi holder oss på White Hart Lane for det er spillere som også kan forsvinne ut portene på stadion. Engelske medier hevder nemlig at Stoke nærmer seg en spektakulær 20 millioner punds avtale for å hente inn Wilson Palacios og Peter Crouch.
(Mail on Sunday)

Nettavisen følger innspurten på overgansmarkedet! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil. Gå ikke glipp av nyheter om mulige overganger til din klubb!

Fulham er klare med et tilbud på 5 millioner pund for Crystal Palace sin 19 år gamle angrepsspiller Wilfried Zaha.
(Sunday Mirror)

Samtidig kjemper Fullham mot Newcastle United om signaturen til Freiburgs angrepsspiller Papiss Demba Cisse.
(Metro)

Vi tar en rask tur tilbake til Tottenham der en overgang for West Hams Scott Parker er nært forestående - hvis han senker lønnskravet sitt. Både Stoke og QPR har også lagt inn bud på West Ham-spilleren, men det er bare Spurs som kan matche engelskmannens Upton Park-ukelønn på 70 000 pund.
(Sunday Mirror)

Samtidig nærmer Spurs seg en avtale med Manchester City om Craig Bellamy.

For de som fortsatt ikke har gått lei sagaen om Luka Modrics mulige overgang til Chelsea kan vi legge til at Roman Abramovich har lagt inn ett siste bud på 40 millioner pund.
(Mail on Sunday)

Mens vi snakker om Abramovich kan vi fortelle at Chelsea har kommet til enighet om en overgangssum på 28 millioner pund for Ajax sin forsvarspiller Gregory van der Wiel.
(talkSPORT)

Chelseas Alex kan være på vei bort fra Stamford Bridge. Arsenal skal ha lagt inn et sjokkbud på seks millioner pund for forsvarsspilleren, samtidig har rapportene fra England gått ut på at Alex var veldig nær en avtale med Juventus.
(Metro)

Det har ikke vært veldig travelt på overgangsmarkedet for Manchester United de siste ukene og Sir Alex Ferguson gjør det fortsatt klinkende klart at han nekter å selge Dimitar Berbatov - selv om han ikke kan fortelle angrepsstjernen sin når han vil få starte sin neste kamp.
(Sunday People)

Wigan-manager Roberto Martinez har bestemt seg for å ikke selge flere spillere i dette overgangsvinduet. Det betyr at den colombianske spissen Hugo Rodallega og forsvarspiller Maynor Figueroa vil bli værende på DW Stadium.
(talkSPORT)

Arsenal kan hente inn Marseilles Lucho - hvis de betaler syv millioner pund for en permanent overgang. Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker imidlertid kun å betale to millioner pund for en sesongs låneopphold for den argentinske playmakeren.
(Sunday Mirror)

Nile Rangers karriere i Newcastle ser ut til å være over, men femårskontrakten han signerte forrige sesong kan stikke kjepper i hjulene for en mulig overgang.
(Sunday Mirror)

Hva mener du er din klubbs drømmesignering få dager før overgangsvinduet stenger?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere