RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Ap
Italienske storklubber står i kø for å hente en stjernespiller fra Manchester United.

Inter Milan, Juventus og AC Milan håper alle på å få hentet Manchester Uniteds portugiser Nani fra Old Trafford neste sommer.
(Daily Mirror)

Hold deg oppdatert på statusen rundt Nani. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Leeds-kaptein Jonny Howson vil signere en ny kontrakt med moderklubben etter at han har lagt en mulig overgang til Bolton død.
(Daily Mirror)

Arsenals Alex Song er en spiller som står høyt på ønskelisten til Inter Milan foran overgangsvinduet i januar. Manager Claudio Ranieri skal være veldig begeistret for den kamerunske fotballspilleren.
(Metro)

Mesterskapsserie-klubben Doncaster vil tilby den tidligere Arsenal og Aston Villa midtbanespilleren Robert Pires en kontrakt.
(Daily Mirror)

Spanias og Athletic Bilbaos angrepsspiller Fernando Llorente blir fulgt med falkeblikk av Chelsea. Den engelske toppklubben er forberedt på å miste både Didier Drogba og Nicolas Anelka i januar og må derfor se etter forsterkninger.
(Metro)

Arsenal sikler på Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba, men setter seg foreløpig på gjerdekanten. De ønsker å se om spillerens kontraktsforhandlinger med United bryter sammen før de går etter en signatur.
(Daily Mirror)

Manchester City flagger nå at de vil kaste seg inn i kampen om å sikre seg Borussia Monchengladbach-stjernen Marco Reus. Fra før er også Arsenal og Bayern München i kampen om å sikre seg spilleren.
(Metro)

Den aldrende Juventus-legenden Alessandro Del Piero har avslørt at han vil spille i Premier League.
(Daily Mirror)

Vi avslutter ukens siste ryktespalte med at en oljegigant i Qatar forbereder et bud for å kjøpe opp Blackburn. Dermed kan Morten Gamst Pedersen få nye eiere i løpet av sesongen.
(Lancashire Telegraph)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere