RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Forholdet mellom Andre Villas-Boas og Chelsea-eieren slår sprekker.

I går sesongåpnet verdenscupen i langrenn - selvfølgelig med stor norsk suksess. Nasjonalfølelsen blomstret. Det er liksom ikke måte på hvor glad vi er i hverandre når Marcus Hellner labber langt etter teten (Johan Olssen er det ingen som snakke om).

Så ble den tolvte Premier League-runden sparket i gang, og rivaliseringen var i gang igjen. Hvem misliker (jeg lærte på barneskolen at det ikke er noe som heter «hater») du mest, sportslig sett? Svenskene eller Arsenal/Manchester City/Chelsea/Liverpool/Manchester United?

Nettavisen fyrer som vanlig opp under supporterkrigen. Her er dagens ryktesnadder.

Vi begynner med overgangssnakkiser fra hovedstaden. Ifølge Sunday Mirror vil Chelsea legge inn et bud på 20 millioner pund (180 millioner kroner) for Newcastle-spilleren Cheik Tiote.

Arsenal ønsker å sikre seg Borussia Monchengladbach-spilleren Patrick Herrmann, som også luktes på av Juventus og Napoli. Dette ifølge InsideFutbol.

Metro skriver at The Gunners også prøver å friste den tyske Borussia Dortmund-offensiven Mario Götze til å komme til London. 19-åringen jaktes også av Manchester United.

Arsène Wenger og Sir Alex Ferguson skal også begge være interesserte i Barcelonas Eric Abidal. Forsvarsspillerens agent har gitt de to Premier League-managerne beskjed om at Abidal neppe vil signere en ny kontrakt med den spanske klubben. Også dette ifølge Metro.

Caught Offside skriver samtidig at Manchester City ønsker å signere byrivalens Paul Pogba. 18-åringens kontrakt på Old Trafford utløpet til sommeren.

Roberto Mancinis handleliste er for øvrig lang. Napoli-trioen Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi og Edinson Cavani kan være på vei til Premier League og Ethiad Stadium, skal vi tro Sunday People.

Samme tabloid skriver at Blackburn håper å lande en låneavtale med Hoffenheims amerikanske høyreback Daniel Williams.

Sunday People fortsetter med Liverpool-rykter: Kenny Dalglish skal lede an i jakten på Blackburn-forsvareren Chris Samba, som nylig byttet agent da den forrige ikke klarte å finne veien ut av Ewood Park.

Anfield-gjengen er også interessert i den hollandske 21-åringen Kevin Strootman, hevder Sunday Express.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

David Beckham er i ferd med å flytte hele familien fra USA til Frankrike for å spille for Paris Saint-Germain, ifølge Sunday Mirror.

Sunday Mirror hevder også at Gareth Southgate er en av kandidatene til å ta over som Englands nye landslagssjef. Southgate er kjent som syndebukken fra EM i 1996, da hans straffemiss sendte England ut av mesterskapet på hjemmebane. Hans eneste trenererfaring er som manager for Middlesbrough i tre år.

En iskald samtale mellom Chelseas eier, Roman Abramovich, og Andre Villas-Boas avslører at forholdet mellom klubben og den ferske manageren allerede er i ferd med å slå sprekker, ifølge Sunday Express.

Samme avis hevder at Wigan er i ferd med å skifte eier. Dave Whelan planlegger pensjonisttilværelsen, og ønsker å overlate klubben til barnebarnet sitt.

Newcastles eier, Mike Ashley, er i ferd med å skrive under en gigantavtale med Nike, som gir sportsutstyrsleverandøren retten på stadionnavnet for 10 millioner pund (90 millioner kroner) årlig, ifølge Sunday People.

Blackburn-trener Steve Keane skal angivelig være i ferd med å gå opp i lønn selv om klubben ligger under nedrykksstreken. Dette skriver Mail on Sunday.

Evertons Marouane Fellaini har uttalt at hans framtid tilhører Premier League-klubben - en avgjørelse som hylles av lagkamerat Leighton Baines. Ifølge talksport mener Baines at Fellaini er ekstremt viktig for Everton.

Rio Ferdinand er på sin side usikker på fremtiden, og ønsker ikke å gå inn i kontraktsforhandlinger med United riktig enda, hevder Sunday Mirror.

Ifølge Sunday People ønsker Liverpool å endre imaget til Andy Carroll. Spissen skal settes på en tolvmåneders «boot camp», der kosthold og alkoholinntak vil bli nøye fulgt opp. Carroll kan også komme til å miste hestehalen sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere