RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB scanpix

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Carroll er på vei bort, mens Ronaldo avviser Chelsea-interesse.

Real Madrid har vunnet færre titler enn de ønsker de siste sesongene. Men Cristiano Ronaldos spill i den hvite drakta etter overgangen fra Manchester United gjør at årene i Spania likevel må betegnes som en personlig suksess for portugiseren.

27-åringen gjentar nå ifølge Sunday Express at han ønsker å bli i Real Madrid, tross stadige rapporter om at han er sterkt ønsket av Roman Abramovitsj og Chelsea.

En spiller som må kunne sies å ikke ha funnet seg like godt til rette i ny klubb er Liverpools Andy Carroll. Sunday Mirror hevder å vite at 23-åringen kommer til å forlate rødtrøyene til sommeren.

Mannen som kostet Liverpool utrolige 320 millioner kroner da han ble hentet fra Premier League-rival Newcastle, hevdes å ikke klare å tilpasse seg slik scouserne ønsker av sine spillere.

En mann som kan være på vei inn stadionportene på Anfield er peruaneren Juan Manuel Vargas (28). Midtbanespilleren vil i tilfelle melde overgang fra italiensk Serie A og Fiorentina. Dette skriver avisen The Sunday Sun.

Tottenham ser ut til å få hard kamp om å sikre seg leiesoldat Emmanuel Adebayors tjenester på fast kontrakt. Flere europeiske toppklubber har ifølge The Sunday Sun kastet seg inn i kappløpet om å hente den Manchester City-eide spydspissen.

Roberto Mancini sier samtidig at togoleseren neppe er aktuell for en retur til Etihad Stadium. - Jeg tror ikke han kommer tilbake hit, fordi vi har fire spisser og det er umulig, siteres Mancini på hos Tribalfootball.

Fulham-manager Martin Jol er, av fullt forståelige årsaker, svært opptatt av å beholde Clint Dempsey i klubben. Den amerikanske 29-åringen har storspilt for Craven Cottage-gjengen denne sesongen.

Dempsey skal ifølge Talksport være aktuell for en overgang til byrival Arsenal for rundt 90 millioner kroner.

Den nyansatte Leeds-manageren Neil Warnock rapporteres å være på spillerjakt hos QPR, klubben han fikk sparken fra tidligere i sesongen. Sunday Mirror skriver i alle fall at keeper Paddy Kenny (33) står på Warnocks ønskeliste.

I samme avis slås det fast at både Everton og manager David Moyes ønsker å starte forhandlinger om en ny kontrakt for skotten. Moyes feiret nylig ti år i sjefsstolen på Goodison Park.

Den nåværende avtalen mellom partene løper ut etter neste sesong.

Hvilke spiller forsvinner, og hvem ankommer Premier League i neste overgangsvindu? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding), så er du sikker på at du får det med deg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere