RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Graham Stuart (AFP)

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Edin Dzeko kan være på vei vekk fra Manchester City.

Vi velger å starte denne søndagen i nord-Spania, nærmere bestemt i Bilbao. Der spiller nemlig stortalentet Ander Herrera fotball for Athletic Bilbao, uten at midtbanespilleren ser ut til å være fornøyd med tilværelsen av den grunn. Herrera er verdt 16 millioner pund, og har fire år igjen av kontrakten med klubben, men ønsker å spille Champions League-fotball. Det interesserer Manchester City, som nå følger 22-åringen med argusøyne. (The Sun)

Men også byrival Manchester United ser mot Bilbao. Herreras 19 år gamle lagkamerat Iker Muniain er nemlig en av tre kantspillere som sir Alex Ferguson følger nøye. De andre to er Lilles Eden Hazard og Benficas Nicolas Gaitan. (Daily Star)

Og sir Alex ser virkelig ut til å kunne benytte seg av lommeboken denne sommeren. Midt i kampen om ligatittelen i England følger Manchester United også med på Benficas 23 år gamle midtbanespiller Axel Witsel. (Sunday Express)

Edin Dzeko er en meget god fotballspiller, men har kanskje ikke innfridd alle de forventningene som ble satt til ham da Manchester City betalte Wolfsburg 27 millioner pund i overgangssum for 15 måneder siden. Nå sies det at Bayern München er interessert i å hente bosnieren tilbake til tysk fotball. (Sunday Mirror)

36 år er ingen alder i engelsk fotball, i hvert fall ikke for en keeper. Både West Bromwich og West Ham ønsker nemlig å hente Boltons aldrende finne Jussi Jääskelainen, som er tilgjengelig på free transfer når sommervinduet åpner. (Daily Star)

Er dama lei av at du kontinuerlig sjekker nettet for siste nytt? Ikke noe problem. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Og mens vi snakker om eldre målvakter: Brad Friedel er passert 40 år, og Tottenham ser seg om etter en erstatter. Det kan bli Lyons 25 år gamle Hugo lloris, som har imponert for laget som ikke har vunnet et eneste trofé på fire år. (Metro)

Keepere er tydeligvis ettertraktet i Premier League, og ettersom kritikerne mener at Petr Cech ikke er like stødig som han en gang var, er det kanskje ikke så overraskende at Chelsea rapporteres å være på jakt etter en ny sisteskanse. Et navn som dukker opp er Newcastles Tim Krul, og Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal være villig til å bla opp 15 millioner pund for 24-åringen. (Mail on Sunday)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Trodde du at skoleliv og fotballkarriere ikke kunne kombineres? Tro om igjen. 20 år gamle Christian Burgess er for øyeblikket student, men har tidligere spilt aldersbestemt fotball for Arsenal og West Ham. Nå har han imponert på prøvespill hos Middlesbrough, og Championship-klubben er klare for å tilby skolegutten kontrakt. (TEAMtalk)

Fulhams midtbanestjerne Clint Dempsey sier at han vil vente til sommeren med å bestemme seg for hvor karrieren fortsetter. Det kan åpne dørene for en overgang til Arsenal, som sies å være interessert i den amerikanske 29-åringen. (Daily Star)

På lørdag scoret Gylfi Sigurdsson et av målene da Swansea sendte Blackburn nærmere nedrykk. Og islendingen, som er på utlån hos Swansea fra Hoffenheim, trives så godt i Wales at han håper å bli værende i klubben også neste sesong. (talkSPORT)

Dersom Wolverhampton skulle mislykkes i å redde en ny Premier League-kontrakt, står både West Bromwich, Aston Villa og Stoke klare for å fingrene i midtbanespilleren Jamie O'Hara. (Sunday Mirror)

Og til slutt kan vi melde om at Arsenals styreformann Peter Hill-Wood mener det ville være «perfekt» dersom manager Arsene Wenger forlenger sin kontrakt med londonklubben. Franskmannens nåværende kontrakt går ut om to år. (Sunday Mirror)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere