RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: gettyimages
Sist oppdatert:
Les hvem som er på ønskelisten til Englands toppklubber.

Manchester United, Chelsea, Liverpool, Newcastle og Tottenham jakter alle på Twentes nye stjerne, Luuk de Jong. 21-åringen har scoret imponerende 25 ganger på 31 kamper i årets sesong og vil nok være på fleres ønskeliste til sommerens overgangsvindu.
(Sunday Mirror)

Ryktene om at Manchester United skal være interessert i å hente Benficas Nicolas Gaitan er ikke noe nytt, men nå setter 24-åringens agent fart i ryktene ettersom han forteller at United er favoritter til å sikre seg argentinerens signatur.
(Metro)

Amerikanske Clint Dempsey har gjort sakene sine bra i «norske» Fulham. Dette skal blant annet Liverpool ha lagt merke til, for nå skal Merseyside-klubben ønske å bytte Dirk Kuyt pluss et ukjent beløp for Dempsey.
(Caught Offside)

Chelsea vant lørdagens FA-cupfinale mot Liverpool, men dette hindrer ikke klubben i å forsterke stallen til sommeren. Hovedstadklubben følger blant annet Newcastles Danny Simpson tett, ettersom spilleren kan bli tilgjengelig for salg til sommeren.
(Sunday Mirror)

Både Manchester City og Chelsea skal være svært interessert i å sikre seg Real Madrids Gonzalo Higuains tjenester. Men dette kan bli vanskelig ettersom de spanske seriemesterne nå advarer klubber om å holde seg unna argentineren.
(Footy latest)

Arsene Wenger skal ønske å bli kvitt Marouane Chamakh og Ju-Young Park til sommeren ettersom franskmannen har sikret seg Lukas Podolski.
(Metro)

Emmanuel Adebayor har sett ut til å trives i Tottenham under låneoppholdet fra Manchester City så langt. Også Tottenham skal være fornøyd med togoleserens tjenester og har ikke lagt skjul på at de gjerne vil ha med spissen også neste sesong. Dette kan bli derimot vanskelig ettersom spilleren skal ha et lønnskrav på 170 000 pund i uken. Paris St Germain skal i midlertidig ikke være skremt av spillerens lønninger, og ønsker å hente spissen til sommeren.
(Daily Star)

Didier Drogba gjorde som så mange ganger før og scoret i lørdagens FA-cupfinale. Dette var ivorianerens fjerde mål på fire forskjellige FA-cupfinaler, noe som gjorde ham historisk. Nå forteller Chelsea at de er i samtaler om en forlengelse av cupheltens kontrakt.
(talkSPORT)

Dimitar Berbatov har måtte slite benken store deler av sesongen hos Manchester United. Nå kan muligens Lazio bli redningen for bulgareren ettersom den italienske hovedstadsklubben vil forsøke seg med et bud på 5 millioner pund for spissen.
(tribalfootball)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere