RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester City leder an i kampen om Robin van Persie.

Hvis Arsenal tvinges til å selge sin stjernespiller Robin van Persie meldes det om at flere klubber skal stå klare for å ta imot storscoreren. Manchester City skal være favoritt til å sikre seg 28-åringen.
(Sunday Mirror)

Stephane Sessegnon imponerte i Sunderland-trøya. Det fikk selvfølgelig Manchester City med seg. Klubben skal nå jage underskriften til 27-åringen.
(Sunday Mirror)

Det har ikke vært en spesielt god sesong for Manchester Uniteds back Fabio da Silva. 21-åringen har lenge vært koblet til et Benfica-utlån, men nå virker det som også QPR er like aktuelle.
(The Sun)

Det meldes om store utskiftninger i Chelsea-troppen. De ferske Champions League-mesterne er etter sigende klare til å signere Gregory van der Wiel fra Ajax. Høyrebacken skal koste rundt åtte millioner pund.
(Sunday Times)

Til tross for Champions League-trofé er det mye spekulasjoner rundt manager Roberto Di Matteos framtid. Den lille italieneren skal nå være favoritt til å ta over Aston Villa.
(Sunday Mirror)

Chelsea har ennå ikke gitt opp håpet om å hente Pep Guardiola til klubben. Mer overraskende er det kanskje at Manchester United skal ha hevet seg inn i kampen om Barcelona-favoritten. United skal se på Guardiola som den perfekte arvtaker etter Sir Alex Ferguson. United-manageren skal likevel ikke gi seg etter neste sesong, hevdes det nå, så i så fall må Guardiola ta seg en ordentlig ferie først.
(Sunday Mirror, Sunday Telegraph)

Et lag som ikke skal være med i neste års Champions League er Tottenham. For at dette ikke skal skje igjen skal Harry Redknapp ha lagt 14 millioner pund på bordet for å sikre seg spissen Leandro Damiao, som for tiden spiller i brasilianske Internacional.
(Metro)

Michael Owen var vel ingen supersuksess på Old Trafford. Den gamle Liverpool-helten skal nå være på vei til West Ham. Det passer vel nivået hans litt bedre.
(The Sun)

Bruker du soldagene til noe annet enn å sitte foran PC-skjermen? Slapp av, du kan få Nettavisens Premier League-rykter på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere