RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Louis van Gaal og Manchester United jobber hardt for å forsterke stallen.
Louis van Gaal og Manchester United jobber hardt for å forsterke stallen. Foto: Paul Ellis (Afp)
Manchester United er høyt og lavt.

På Merseyside rapporteres det at Liverpool ser til erkerivalen i jakten på en ny spiss. Det er selvfølgelig Manchester Uniteds Javier Hernandez det er snakk om, og den spanske avisa AS skriver at Brendan Rodgers skal ha godt håp om å hente mexicaneren som var utlånt til Real Madrid sist sesong.

Vi tar en times biltur til nabobyen og Manchester United, hvor Star on Sunday hevder at det kan være duket for en real byttehandel denne sommeren. Louis van Gaal har skjønt at han trenger en ny mann i Robin van Persies sted, og skal være villig til å sende Angel di Maria til PSG dersom han får Edinson Cavani i retur.

Litt mer United før vi beveger oss videre. Klubben skal, ifølge Sunday Mirror, ha kommet til enighet med Southampton om en overgangssum på 25 millioner pund for Morgan Schneiderlin. Så langt kom også Arsenal, men på spillerens lønnskrav har ikke londonklubben greid å komme fram til en løsning. United lar seg imidlertid ikke skremme og rapporteres å ville gi franskmannen det han krever.

Cristiano Ronaldo har gjort et sjeldent intervju med portugisiske A Bola hvor han bekrefter at han er fornøyd med tilværelsen i Real og videre sier at han er skuffet over de usanne ryktene som er satt ut av forskjellige aktører.

Ifølge Sunday People har Real Madrid informert Manchester United om at de må bla opp 63 millioner pund for Sergio Ramos. Selv har de bare tenkt å betale 20 millioner pund for David De Gea … Normalt troverdige Independent skriver også og Ramos denne søndagen og rapporterer om at Real har akseptert at de kommer til å miste 29-åringen.

Carlos Bacca er på det nærmeste klar for AC Milan, etter at han ifølge ryktene også har vært sterkt ønsket av flere klubber i England. Spillerens agent sier at Bacca tok avgjørelsen om å fortsette karrieren på San Siro ettersom dette «er det beste for framtiden hans».

Sunday People melder om Liverpool-interesse for Real Madrids Asier Illarramendi. Baskeren har virkelig ikke fått det til å stemme etter overgangen fra Real Sociedad, og Real skal nå være villige til å slippe ham for 15 millioner pund.

Southampton har allerede sett seg ut Morgan Schneiderlins erstatter, hvor det står mellom to kandidater: Jordy Clasie fra Feyenoord, eller Lilles Idrissa Gueye. Ronald Koeman med stålkontroll, som alltid når klubben tappes for stjerner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere