RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter


DRAR? Eden Hazard skal stå på ønskelisten til flere klubber, deriblant PSG som kan komme til å by 75 millioner pund for Chelsea-stjernen.
DRAR? Eden Hazard skal stå på ønskelisten til flere klubber, deriblant PSG som kan komme til å by 75 millioner pund for Chelsea-stjernen. Foto: Ian Kington (Afp / NTB scanpix)
Eden Hazard kan være på vei bort fra Chelsea.

Det meste som kunne ha gått galt for Chelsea denne sesongen, har gjort nettopp dèt, og London-klubben ligger helt nede på 15.-plass etter ti serierunder. Som om ikke resultatene var ille nok for manager José Mourinho, kobles også klubbens største stjerne, Eden Hazard, til stadig flere klubber.

The Sun skriver søndag at den belgiske angrepsspilleren kan ende opp i PSG for 75 millioner pund til sommeren, mens Daily Star lister opp Real Madrid, Barcelona, Manchester United og byrival City som mulige destinasjoner for Hazard etter sesongen.

I en annen kant av London er det langt lysere tider etter at Arsenal lørdag tok over tabelltoppen, iallfall midlertidig. Det som etter hvert må karakteriseres som en god start på sesongen skal ifølge Daily Mirror ha overbevist styret i klubben om at Arsène Wenger er mannen også for de kommende årene, og franskmannen kan visstnok vente seg å bli tilbudt en kontraktsforlengelse som binder ham til klubben fram til 2019.

Jamie Vardy har vært den store individuelle overraskelsen denne sesongen, og engelskmannen står med utrolige ti ligamål på samme antall kamper så langt. Det har naturligvis også Tottenham fått med seg, og ettersom Harry Kane ennå ikke har funnet samme form som i fjor, hevder Daily Mirror at Spurs vil forsøke å hente Leicesters Vardy i januar.

I Liverpool har Jürgen Klopp nettopp tatt fatt på en svært utfordrende jobb. En del av utfordringen går også ut på å finne ut av hva som skal skje med Mario Balotelli, som for tiden er på utlån til AC Milan. Klopp skal ifølge Daily Star ikke utelukke at italieneren kan komme tilbake til Liverpool og ønsker å snakke med spillerens agent Mino Raiola for å finne ut hva Balotelli selv tenker om framtiden.

Samme Liverpool skal ha kastet øynene sine på en ny Suarez, denne gang Fiorentinas Mario Suarez, som en mulig forsterkning i januar. Gazetta Dello Sport skriver at spilleren ble koblet til klubben da Brendan Rodgers regjerte på Anfield, men hevder at også Jürgen Klopp skal være interessert i 28-åringens tjenester. Midtbanemannen har slitt med lite spilletid denne sesongen og Liverpool tror derfor at de kan få ham til en realtivt billig penge.

Få med deg siste utgave at Tippemagasinet i videovinduet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere