RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
Er denne mannen løsningen for Premier League-klubb som «sliter» med uttellingen?

Vi åpner søndagens spalte med at Theo Walcott er innstilt på å forlate Arsenal. Dette kommer ifølge Sunday Times som en konsekvens av at manager Arsène Wenger fortsatt nekter å bruke den hurtige vingen i startoppstillingen.

Arsenal kjemper samtidig med Manchester United om underskriften til den tyske landslagsspilleren Lars Bender. The Sun skriver samtidig at Bayer Leverkusen-direktør Wolfgang Holzhhauser nekter å selge 23-åringen, uansett klubb.

Fornyelse på midtbanen er kanskje ingen dum idé på Old Trafford. 39-årige Ryan Giggs er for lengst nådd samme alder som flere av managerne i engelsk toppfotball. Manchester United vil derfor vente til slutten av sesongen med å diskutere en eventuell kontraktsforlengelse med waliseren, melder Goal.com.

Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

The People skriver søndag at Roberto Mancini ønsker å overtale Manchester Citys nye direktør, Txiki Begiristian, om å legge inn et kjempebud på Neymar i til sommeren. Den 20-årige superspissen har allerede vært i europeiske storklubbers søkelys i årevis, men har blitt værende i hjemlandet Brasil og Santos enn så lenge.

Budet Mancini vil ha den nye direktøren med på skal være så høyt som 460 millioner kroner.

Liverpool er klare for å by litt mindre, nærmere bestemt 55 millioner kroner, for Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar. På Anfield har man nemlig merket seg at 29-åringen fra Nederland trolig kommer til å avvise et nytt kontraktsforlag fra bundesligaklubben, hevder Sunday Mirror.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Brendan Rodgers varsler samtidig at han har sendt speidere ut i verden for å finne talentfulle spillere som kan forsterke Liverpool i neste overgangsvindu, melder Liverpool Echo.

Atlético Madrid skal ifølge The People være ute etter å sikre seg Tottenham-spiss Emmanuel Adebayors tjenester. Madrid-klubben forbereder seg nemlig på at man snart må skille lag med Radamel Falcao, som er ønsket av Chelsea og en rekke andre storklubber i Europa.

Spurs er samtidig i et kappløp med ligarival Newcastle om å sikre seg Ajax' midtbanemann Toby Alderweireld. 23-åringen er ifølge sin trener, Frank de Boer, kun til salgs dersom Ajax mottar en «super overgangssum», skriver Sky Sports.

Newcastle er også svært ivrige etter å bli kvitt utkjøpsklausulen spydspissen Demba Ba har i kontrakten sin. Mail on Sunday kan informere om at tynsideklubben vil skrive ny kontrakt med senegaleseren. Avtalen partene har om å selge Ba for i underkant av 70 millioner kroner er det første «skjærene» vil ha bort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere