RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Unggutt kan melde sjokkovergang.

Det er søndag, det er høst, overgangsvinduet er stengt, men ryktene om hva som vil skje i januarvinduet er allerede i gang.

Vi starter i Liverpool hvor Brendan Rodgers skal være interessert i å hente Javier Pastore. Paris Saint-Germain-spissen vil komme til å koste runde 20 millioner pund, og også Arsenal og Chelsea skal være sugne på argentineren.
(Sunday Express)

Manchester City har fortalt Manchester United-spiller Adrian Januzaj at de vil triple lønna hans hvis han melder overgang til de lyseblå. Om belgieren skulle gjennomføre en slik sjokkovergang, vil han i tilfelle tjene rundt 450.000 kroner i uken.
(Metro)

Manchester United imponerte ingen på overgangsmarkedet i sommer. De har ikke imponert så mange innledningsvis på sesongen heller. Nå skal David Moyes være interessert i å forsterke laget med Sergi Roberto som spiller i Barcelona. United skal ha blitt fortalt at 20-åringen er tilgjengelig til den nette sum av seks millioner pund.
(Metro)

Etter å ha imponert i sesongstarten skal Per Mertesacker nå få tilbud om en ny treårskontrakt med Arsenal.
(Sunday Mirror)

Zlatan Ibrahimovic innrømmer at han var i kontakt med andre klubber enn Paris Saint-Germain i sommer. Svensken innrømmer at han vurderte å forlate den franske klubben, men han valgte imidlertid å bli værende i Paris, og han har i etterkant skrevet under på en ny gullkantet avtale med den vanvittige rike klubben.
(Sunday Express)

Liverpool er livredde for å miste Brendan Rodgers. Manageren har igjen to år av kontrakten sin, men merseysideklubben vil forlenge med den tidligere Swansea-treneren nå. Rodgers skal være på radaren til Manchester City, Arsenal og Tottenham.
(Sunday MIrror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere