RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

DOLLARGLIS? Borussia Dortmund har en attraktiv midtbaneduo i Ilkay Gündogan og Sven Bender. Førstnevnte rapporteres nå å være nær en overgang til Premier League.
DOLLARGLIS? Borussia Dortmund har en attraktiv midtbaneduo i Ilkay Gündogan og Sven Bender. Førstnevnte rapporteres nå å være nær en overgang til Premier League. Foto: Jan Huebner / Imago / All Over Press
Sist oppdatert:
Manchester United tror de sikrer seg tysk stjerne.

Det kan ligge an til at flere europeiske toppspisser bytter beite ved neste mulighet.

For de aller fleste kommer denne sjansen først til sommeren, men dette gjelder ikke for Michu (27). For Swansea-angriperens del ligger veien åpen for et miljøskifte allerede nå, skriver Sunday People.

Russiske Anzji Makhatsjkala vil nemlig gjerne ha spanjolen, og overgangsvinduet i OL-arrangørlandet stenger først mandag kveld. Så får vi ser om et russisk eventyr i Vadim Demidovs tidligere klubb frister for Michu.

Fernando Torres er en annen spanjol som kan være på til ny klubb.

Sunday Mirror hevder at Valencia kan komme til å kjøpe Chelsea-spissen dersom den Singapore-baserte milliardæren Peter Lim lykes med å kjøpe opp den spanske klubben.

Liverpool planlegger å legge inn et bud på Real Madrids Karim Benzema dersom de klarer å ta seg til Champions League neste sesong, mener Metro å vite. 

Mange klubber har også meldt interesse for å sikre seg Borussia Dortmunds midtbaneprofil Ilkay Gündogan (21). Daily Star Sunday kan rapportere at Manchester United nå tror de har vunnet kappløpet om den unge tyske landslagsspilleren.

I Everton har manager Roberto Martínez angivelig kastet øynene over Stanley Park til Anfield. Der spiller Joe Allen, som ifølge Sunday Mirror er ønsket på Goodison Park.

Samme avis hevder Norwich-manager Chris Hughton sitter utrygt. Et tap for Tottenham søndag kan angivelig bety sparken for den tidligere Spurs, Newcastle og Birmingham-treneren. Celtic-manager Neil Lennon skal være førstevalget som erstatter.

Joleon Lescott nevnes ofte i denne spalta om dagen. Midtstopperen har lenge vært i søkelyset til tyrkiske klubber, men nå har også Monaco meldt interesse for Manchester City-spilleren, påstår Sun on Sunday.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere