RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Ryktene vil ha det til at Southamptons venstreback-juvel Luke Shaw har bestemt seg for å dra til United.
TIL UNITED? Ryktene vil ha det til at Southamptons venstreback-juvel Luke Shaw har bestemt seg for å dra til United.
Supertalentet skal ha bestemt seg.

Vi starter søndagens ryktespalte i Manchester, hvor ting muligens begynner å se lysere ut for David Moyes. Lørdag slo hans Manchester United til med en 4-1-seier mot Aston Villa, og søndag kommer ryktene om at supertalentet Luke Shaw har bestemt seg for at United blir hans nye klubb istedenfor Chelsea, som lenge ble sett på som favoritt til å hente Southampton-spilleren.
(Sunday Mirror)

Også Arsenal kan se ut til å glede seg over å nærme seg en ny signering. Spilleren det er snakk om er sveitsiske Josip Drmic, som har scoret imponerende 16 mål for nedrykkstruede Nürnberg i Bundesliga denne sesongen.
(Metro)

I Italias hovedstad Roma har Lazios midtbanespiller Antonio Candreva gjort sakene sine meget bra denne sesongen. Faktisk har 27-åringen imponert så mye at både Liverpool, Arsenal og Manchester United er ute etter å signere ham.
(Sunday Express)

Jonathan de Guzman scoret lørdag to nye mår for Swansea, og sikret langt på vei fornyet Premier League-kontrakt for waliserne. Dessverre for manager Garry Monk er nederlenderen kun på lån fra Villarreal ut sesongen, og nå ser Swansea på muligheten for å hente de Guzman på permanent basis.
(South Wales Evening Post)

Atletico Madrid-keeper Thibaut Courtois er Chelseas eiendom, men har blitt linket kraftig til en overgang til Real Madrid kommende sommer. Nå avkrefter imidlertid unggutten at framtiden ligger noe annet sted enn enten Chelsea eller Atletico.
(Metro)

Ha en god søndag!

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere