RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
POPULÆR MANN: Luis Suarez er ønsket hos blant annet Manchester City.
POPULÆR MANN: Luis Suarez er ønsket hos blant annet Manchester City. Foto: Jon Super (AP / NTB scanpix)

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Ligarival vil hente Luis Suarez.

Eden Hazard har vært en av Premier Leagues aller beste spillere denne sesongen, og skal nå være sterkt ønsket av PSG. Om det blir en overgang, eller ikke, vil imidlertid Hazard la kona bestemme.
(Metro)

Barcelonas overgangsnekt gjør at Manchester Uniteds håp om å signere Ilkay Gündogan til sommeren har blitt forsterket. Tyskeren skal også være ønsket av Real Madrid.
(Star on Sunday)

Mer Manchester United, og denne gang er det Southamptons Morgan Schneiderlin det er snakk om. Franskmannen har stått fram som en av de beste sentrale midtbanespillerne i ligaen, tjenester United skal være villig til å betale 150 millioner kroner for.
(Sunday Express)

Tilbudene står trolig i kø for Luis Suarez dersom han skulle bestemme seg for å forlate Liverpool til sommeren. Nå er det Manchester City som for alvor skal ha begynt å se på muligheten for å hente uruguayaneren, ettersom sportsdirektør Txiki Begiristain frykter at både Edin Dzeko og Sergio Aguero kan forsvinne.
(Sunday Times)

Chelsea-manager José Mourinho har ikke sett seg ut Suarez, men heller Diego Costa som den ultimate sommersigneringen, og skal være villig til å betale 350 millioner kroner for den brasilianske spanjolen.
(Sunday Express)

Liverpool og Manchester City kommer begge til å gjøre forsøk på å hente Real Madrid-back Fabio Coentrao til sommeren.
(Sunday People)

Til slutt et rykte som beviser at alt en gang må ta slutt. Juventus innser nemlig at keeperlegende Gianluigi Buffons karriere går mot veis ende, og ønsker å erstatte 36-åringen med den ti år yngre Newcastle-keeperen Tim Krul.
(Sunday Express)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere