RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Sami Khedira skal fortsatt stå høyt på ønskelisten til Arsenal.
ØNSKET: Sami Khedira skal fortsatt stå høyt på ønskelisten til Arsenal. Foto: Gavin Barker (Pa Photos / NTB scanpix)
Arsenal er fortsatt på jakt etter midtbanespiller.

Her er det siste fra rykteverdenen:

Ashley Cole fortsetter karrieren i Italia, ifølge Sunday People, som skriver at den 33 år gamle venstrebacken nå er enig med Roma om en treårskontrakt.

Mer og mer tyder på at Luis Suarez og drøyt 750 millioner kroner bytter plass. Liverpool ville i utgangspunktet inkludere Alexis Sanchez i avtalen med Barcelona, men spilleren selv ønsker seg ikke til Anfield. Dermed ser det ut til å gå mot en overgang Luis Suarez i en avtale som kun involverer penger, dette skriver Sunday Mirror.

Juventus skal overfor Manchester United ha gjort det klart at de krever 450 millioner kroner, samt Nani, for å slippe Arturo Vidal til England, ifølge Daily Star. Chileneren skal også ha vært i Arsenals søkelys, men Arsène Wenger skal nå ha bestemt seg for at priskravet er for høyt for 27-årige Vidal.

Mathieu Debuchy synes nærmere og nærmere en overgang til Arsenal, men en bekreftelse lar enn så lenge vente på seg. Sunday Express skriver likevel at franskmannen har bekreftet at et klubbskifte kommer til å skje i løpet av de nærmeste dagene.

Så til Liverpool, hvor Brendan Rodgers har fått øynene opp for en potensiell amerikansk juvel. Seattle Sounders’ DeAndre Yedlin skal i første omgang være ønsket i Liverpool på et prøvespill, og dersom 20-åringen imponerer der, vil Rodgers bestemme seg for å handle, skriver Sunday Express.

Liverpool skal også ha fått avslått et bud på 200 millioner kroner for Dejan Lovren. Southampton har allerede mistet flere spillere denne sommeren, og krever minst 50 millioner ekstra for å slippe midtstopperen sin, skriver Daily Mail.

Sunday Mirror kan fortelle at Arsène Wenger nå er overbevist om at det trengs forsterkning på i den defensive midtbaneposisjonen. Mikel Arteta synes å ha passert sine beste dager, og Sami Khedira og Morgan Schneiderlin går igjen som de mest sannsynlige erstatterne.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere