RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

BLIR VÆRENDE? Angel Di Maria(bildet) og Sami Khedira kan begge ende opp med å bli værende i Real Madrid.
BLIR VÆRENDE? Angel Di Maria(bildet) og Sami Khedira kan begge ende opp med å bli værende i Real Madrid. Foto: Janek Skarzynski (Afp / NTB scanpix)
Helomvending rundt Real Madrid-stjernene.

Adrien Rabiot ser ikke ut til å bli værende i PSG, og i dag, som i går, går ryktene på at unggutten vil til England. Ifølge Sunday Express vil Arsène Wenger punge ut 10 millioner pund for å snappe ham opp foran Chelsea.

Flere medier har det siste døgnet meldt at Liverpool for alvor ser på muligheten for å hente Radamel Falcao til Anfield. Også Mail on Sunday skriver dette, men legger til at colombianeren aller helst ønsker seg til Real Madrid.

Skulle Falcao glippe for Merseyside-klubben melder CaughtOffside at Brendan Rodgers skal være villig til å punge ut en samlet sum på 59 mill. pund for duoen Edinson Cavani og Alex Song.

To år er gått siden Aston Villa hentet Karim El Ahmadi fra nederlandske Feyenoord. Nå skriver The Sun at 28-åringen vil tilbake til nederlandsk fotball fordi han lider av hjemlengsel.

Selv om både Angel di Maria og Sami Khedira har sett ut til å skulle forlate Real Madrid denne sommeren, hevder nå Daily Star at manager Carlo Ancelotti har satt foten ned for en overgang for begge spillerne og ønsker at de to blir værende i Madrid.

Goal hevder at den greske stopperen Kostas Manolas vil gjennomføre den medisinke sjekken hos Arsenal søndag, og at en overgang verdt 8 millioner pund er like rundt hjørnet.

Mehdi Benatia-ryktene har vært mange de siste timene. Chelsea og Manchester United ar virket å være nærmest Roma-spilleren, og ifølge Sunday Express skal det være Louis van Gaal som i øyeblikket har best sjanse til å hente marokkaneren. United skal ha tilbudt 24 millioner pund.

I går kom det fram at Southampton hadde gitt beskjed til Morgan Schneiderlin om at han måtte bli på St. Mary's denne sesongen, en avgjørelse han visstnok skal ha godtatt. Nå skriver imidlertid Sunday Mirror at Tottenham ikke har gitt opp franskmannen. Bak i kulissene lurer også Arsenal, skal vi tro avisa.

The Sun rapporterer at Samuel Eto'o er "desperat" etter å spille under Arsène Wenger og at kameruneren svært gjerne spiller i rødt ut årets sesong. Lønnskravet kan derimot by på problemer.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere