RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET I ENGLAND: Pedro skal være på ønskelisten til både Liverpool og Arsenal.
ØNSKET I ENGLAND: Pedro skal være på ønskelisten til både Liverpool og Arsenal. Foto: Dani Pozo (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool og Arsenal kjemper om Barca-stjerne.

I rekken av fotballrykter dukker det tidvis opp noen litt mer urealistiske enn andre. Daily Star on Sunday følte nok at det var på tide med et slikt et, og rapporterer at Manchester United skal gått med planer om å hente Gareth Bale fra Real Madrid for 900 millioner kroner. Bale, på sin side, skal ikke ha noe stort ønske om å spille for Old Trafford-klubben.

At Manchester United ikke får napp hos Gareth Bale, er kanskje ikke så rart. Men at Heerenveens 19-årige midtbanetalent Daley Sinkgraven heller foretrekker en overgang til Ajax framfor de røde djevlene, kommer muligens som en større overraskelse. Dette skriver Internation Business Times.

Både Liverpool og Arsenal ryktes å være ute etter Barcelonas Pedro når overgangsvinduet åpner i januar. Ifølge Metro skal førstnevnte klubb være villig til å strekke seg lenger enn The Gunners, og med tanke på at Arsenal trolig har større behov for å forsterke andre posisjoner, ses dermed Liverpool på som favoritt til å sikre seg 27 år gamle Pedro.

Liverpool gir seg imidlertid ikke med det, og skal ifølge Daily Star on Sunday ønske seg Fiorentinas keeper Neto for å overta førstekeeperplassen til Simon Mignolet, som ikke har imponert mange denne sesongen.

Søndagens siste rykte handler om Cheick Tioté. Newcastles midtbanejeger har slitt med småskader og har kun fått tre kamper fra start denne sesongen. Napoli lar seg uansett interessere av ivorianerens kvaliteter, og skal være klare til å by 120 millioner kroner i januar, skal vi tro The Sun on Sunday.

Kilde:BBC


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere